ΚΟΣΜΟΣ

Ιταλία: Γυναίκα κέρδισε στο ξυστό 500.000 ευρώ αλλά της το έκλεψε ο άνθρωπος που της το πούλησε

Ιταλία: Γυναίκα κέρδισε στο ξυστό 500.000 ευρώ αλλά της το έκλεψε ο άνθρωπος που της το πούλησε
Φωτογραφία αρχείου AP Photo/Alvaro Barrientos

Αίσιο τέλος είχε η πολύκροτη ιστορία μιας 69χρονης Ναπολιτάνας, η οποία στις αρχές Σεπτεμβρίου είχε αγοράσει «ξυστό» κερδίζοντας 500.000 ευρώ, αλλά παραλίγο να μην χαρεί την τεράστια νίκη της. 

Τελικά το καλό νίκησε και η 69χρονη θα μπορέσει επιτέλους να εισπράξει το ποσό που δικαιούται.

Η γυναίκα μόλις κατάλαβε ότι επρόκειτο για σημαντικό ποσό, η γυναίκα ζήτησε επιβεβαίωση από τον ιδιοκτήτη καταστήματος καπνού που της είχε πουλήσει το τυχερό «ξυστό».

Εκείνος όμως, αντί να της το επιστρέψει, βγήκε τρέχοντας από το μαγαζί του και εξαφανίσθηκε με μοτοσικλέτα. Προσπάθησε να ταξιδέψει εκτός Ιταλίας και να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό τα Κανάρια νησιά.

Οι καραμπινιέροι όμως τον εντόπισαν στο αεροδρόμιο της Ρώμης Φιουμιτσίνο. Αμέσως μετά ομολόγησε ότι είχε κρύψει το «ξυστό» σε θυρίδα ασφαλείας, σε τράπεζα της πόλης Λατίνα, 80 χιλιόμετρα νότια της Ρώμης.

Ευτυχώς και στην περίπτωση αυτή ίσχυσε το ρητό «τέλος καλό, όλα καλά».

Αφού ολοκληρώθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, η ιταλική υπηρεσία που ελέγχει τα τυχερά παιχνίδια έκανε γνωστό ότι άρθηκε η εντολή κατάσχεσης του συγκεκριμένου «ξυστού» και ότι ξεκίνησαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την καταβολή των 500.000 ευρώ στην 69χρονη Ναπολιτάνα, η οποία, λόγω αυτής της περιπέτειας, έζησε έντονες συγκινήσεις και μεγάλο στρες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ