ΚΟΣΜΟΣ

Υπόθεση Πετίτο:Ένταλμα σύλληψης για τον αρραβωνιαστικό - Η ύποπτη κίνηση - Εξαφανίστηκε χωρίς κινητό

Υπόθεση Πετίτο:Ένταλμα σύλληψης για τον αρραβωνιαστικό - Η ύποπτη κίνηση - Εξαφανίστηκε χωρίς κινητό
The Moab Police Department via AP, File

Στην έκδοση εντάλματος σύλληψης για τον Μπράιαν Λόντρι τον σύντροφο της Γκάμπι Πετίτο προχώρησε το βράδυ της Πέμπτης το FBI μετά τις έρευνες που γίνονται σε βάρος του σχετικά με τη δολοφονία της άτυχης 22χρονης.

Για την ώρα το ένταλμα σύλληψης αφορά την παράνομη χρήση συσκευών και συγκεκριμένα την χρήση πιστωτικής κάρτας που ενδεχομένως να ανήκε στην Γκάμπι Πετίτο.

Όπως ανακοίνωσε το τμήμα του FBI στο Ντένβερ το ένταλμα σύλληψης για τον Μπράιαν Λόντρι εκδόθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου και αφορά τη χρήση εκ μέρους του στις 30 Αυγούστου μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου της πιστωτικής κάρτας στο Γουαϊόμινγκ και αλλού για την αγορά αντικειμένων αξίας 1.000 δολαρίων.

Σημειώνεται ότι η τελευταία φορά που εθεάθη ζωντανή η Γκάμπι Πετίτο ήταν η 27η Αυγούστου όταν την είδαν σε εστιατόριο του Γουαϊόμινγκ.

«Όπως αντιλαμβάνομαι το ένταλμα σύλληψης για τον Μπράιαν Λόντρι σχετίζεται με κινήσεις που έκανε μετά τον θάνατο της Γκάμπι Πετίτο και όχι με το ακριβές έγκλημα».

Το FBI επικεντρώνεται στον εντοπισμό του Μπράιαν και όταν αυτό συμβεί θα αποκαλυφθούν οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης δίωξης» δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του Λόντρι ο οποίος θεωρείται πρόσωπο ενδιαφέροντος από τις αρχές σχετικά με την υπόθεση της Γκάμπι Πετίτο.

Το FBI απηύθυνε, δε, εκ νέου έκκληση για πληροφορίες προς όλους όσοι τυχόν έχουν πληροφορίες για το πού ακριβώς βρίσκεται ο Λόντρι ο οποίος αγνοείται από την 1η Σεπτεμβρίου όταν αποφάσισε να φύγει από το σπίτι του στη Φλόριντα χωρίς την Γκάμπι Πετίτο με την οποία είχαν πραγματοποιήσει ένα ταξίδι στις ΗΠΑ τις προηγούμενες εβδομάδες.

Μπράιαν Λόντρι: Εξαφανίστηκε χωρίς το κινητό και το πορτοφόλι του

Την ίδια ώρα, πηγή κοντά στην οικογένεια του Μπράιαν Λόντρι είπε στο CNNi ότι ο πλέον καταζητούμενος αυτή τη στιγμή άνθρωπος στις ΗΠΑ έφυγε από το σπίτι των γονιών του στη Φλόριντα χωρίς το κινητό και το πορτοφόλι του.

Η ίδια πηγή είπε πως οι γονείς του 22χρονου ανησυχούν για το ενδεχόμενο να κάνει κακό στον εαυτό του.

Ο Λόντρι παραμένει άφαντος εδώ και περίπου δέκα μέρες παρά τις σαρωτικές έρευνες των Αρχών για τις οποίες έχουν επιστρατευτεί ακόμη και δύτες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ