Κόντρα Ερντογάν- Ιμάμογλου στο twitter: Φωτογραφία με γάτα ο Ερντογάν, καπετάνιος ο Ιμάμογλου
«Προεκλογικό άρωμα» έμοιαζε να είχε στα κοινωνικά δίκτυα η μάχη του τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με τον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, τα περασμένα εικοσιτετράωρα, παρότι τυπικά οι προεδρικές εκλογές στη γείτονα διεξάγονται το 2023.
Ο Ταγίπ Ερντογάν ανάρτησε στα social media φωτογραφία με τη γάτα του εγγονού του στο Βόσπορο. (Υποτίθεται) ότι, ενώ πήγαινε να διαβάσει εφημερίδα, η γάτα ανέβηκε στα πόδια του, ωστόσο ο τούρκος πρόεδρος μοιάζει να την αντιμετωπίζει με την τρυφερότητα που θα αντιμετώπιζε τους… αντιπάλους του, καθότι δεν την αγγίζει καθόλου σε καμία φωτογραφία.
Από την πλευρά του, ο Εκρέμ Ιμάμογλου, στον απόηχο της επίσκεψής του στην Αθήνα που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στη Τουρκία, εμφανίστηκε με στολή καπετάνιου στον Κεράτιο Κόλπο με μια σημειολογία τύπου -όπως αναφέρει ο ΣΚΑΙ- «μπορώ και κυβερνώ, έχω το πηδάλιο».
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (07 Φεβρουαρίου)
06:30
: Πρόγραμμα Μετεγκατάσταση: Ποιοι δικαιούνται έως 10.000 ευρώ για να μετακομίσουν
06:00
Πορτοκαλί τιμολόγιο στο ρεύμα: Από πότε τίθεται σε ισχύ
05:00
Συνεχίζονται οι έλεγχοι για τις πληρωμές μέσω IRIS από την ΑΑΔΕ - Τσουχτερά πρόστιμα
04:00