Έκρηξη σε πολυκατοικία στη Σουηδία: Δεκάδες τραυματίες
Συναγερμός έχει σημάνει στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας μετά από έκρηξη που σημειώθηκε σε κτήριο κατοικιών.
Τουλάχιστον 25 άνθρωποι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων TT.
Εκπρόσωπος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Σαλγκρένσκα δήλωσε πως, μεταξύ των τραυματιών, τρεις γυναίκες έχουν τραυματισθεί σοβαρά.
Εκπρόσωπος των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης δήλωσε πως εκατοντάδες άνθρωποι απομακρύνθηκαν από την περιοχή στην οποία σημειώθηκαν η έκρηξη και η πυρκαγιά.
«Διαμερίσματα και κλιμακοστάσια έχουν πληγεί. Προς το παρόν είναι ασαφές τι προκάλεσε την έκρηξη», ανακοινώθηκε από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης του Γκέτεμποργκ.
Η αστυνομία ανακοίνωσε πως άρχισε έρευνα, αν και προς το παρόν δεν έχει υπόπτους.
Τα τελευταία χρόνια στη Σουηδία σημειώνεται αύξηση της εγκληματικότητας που οφείλεται σε συμμορίες, καθώς αντίπαλες συμμορίες χρησιμοποιούν εκρηκτικά και πυροβόλα όπλα στο πλαίσιο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών.
SPONSORED
Nέα παράταση στην επιδότηση για το diesel - Τι πληρώνουν οι καταναλωτές τον Ιούνιο
03:00
Συντάξεις Ιουνίου: Όλες οι ημερομηνίες για την καταβολή στους δικαιούχους
02:00
Ποιοι μαθητές δικαιούνται το επίδομα των 350 ευρώ - Ποια τα απαραίτητα δικαιολογητικά
01:00
Ποιοι πάνε «ταμείο» από τις 29 Μαΐου - Μπαράζ πληρωμών από ΔΥΠΑ και e-ΕΦΚΑ
00:30