ΚΟΣΜΟΣ

Τότε και τώρα: Οι Ομπάμα θυμούνται και γιορτάζουν 29 χρόνια γάμου (pics)

Τότε και τώρα: Οι Ομπάμα θυμούνται και γιορτάζουν 29 χρόνια γάμου (pics)
ΑP Photo

H Μισέλ και o Μπαράκ Ομπάμα συμπλήρωσαν 29 χρόνια γάμου και όπως συνηθίζουν, έτσι και φέτος έστειλαν δημόσια τις ευχές τους και την αγάπη τους ο ένας στον άλλον.

Η 57χρονη πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, ευχήθηκε στο σύζυγό της, τον 60χρονο Μπαράκ Ομπάμα με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter: «Πώς ξεκίνησε Vs πως είναι» έγραψε η Μισέλ Ομπάμα.

«Χρόνια Πολλά, Μπαράκ, σ’ αγαπώ».

Η ανάρτηση συνοδεύεται από δύο φωτογραφίες που μοιάζουν πολύ η μια με την άλλη, αν και τις χωρίζουν 29 ολόκληρα χρόνια: Στη μια, το ζευγάρι είναι αγκαλιασμένο σε έναν καναπέ τη χρονιά που ξεκίνησε ο γάμος τους και στην άλλη είναι στην ίδια πόζα, σχεδόν τρεις δεκαετίες μετά, στο σήμερα.

Ο Μπαράκ Ομπάμα θέλησε κι εκείνος να ευχηθεί στη σύζυγό του, με μια δική του ανάρτηση. «Χρόνια Πολλά Μισέλ! Τα τελευταία 29 χρόνια παρακολουθώ τον κόσμο να σε γνωρίζει όχι μόνο ως κόρη του Σάουθ Σάιντ, αλλά ως μητέρα, δικηγόρο, στέλεχος, συγγραφέα, Πρώτη Κυρία και την καλύτερη μου φίλη. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εσένα!», έγραψε.


Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 3 Οκτωβρίου 1992 και έχει αποκτήσει δύο παιδιά, την 23χρονη σήμερα Μαλία και την 20χρονη Σάσα.

Πέρυσι και οι δύο χρησιμοποίησαν την 28η επέτειο του γάμου τους για να ενθαρρύνουν τον κόσμο να ψηφίσει στις προεδρικές εκλογές του 2020: «Φέτος, έχουμε ένα αίτημα για εσάς, επιλέξτε ένα άτομο στη ζωή σας, ένα άτομο που μπορεί να μην ψηφίζει και βεβαιωθείτε ότι θα το κάνει. Σ’ αγαπώ Μπαράκ», είχε γράψει η Μισέλ Ομπάμα στο Instagram.

Κι εκείνος είχε γράψει: «Φέτος, ενώ εκτιμούμε όλες τις ευχές σας, αυτό που πραγματικά θα θέλαμε είναι να επικοινωνήσει ο καθένας σας με ένα άτομο στη ζωή σας που μπορεί να μην ψηφίζει. Κάντε τον να ψηφίσει. Χρόνια Πολλά Μισέλ. Σ’ αγαπώ!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ