ΚΟΣΜΟΣ

Κατέρρευσε πολυκατοικία στη Γεωργία - Εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια

Κατέρρευσε πολυκατοικία στη Γεωργία - Εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια

Συναγερμός έχει σημάνει στην πόλη Μπατούμι της Γεωργίας μετά από την κατάρρευση μέρους πενταόροφης πολυκατοικίας με αρκετά άτομα να εκτιμάται ότι είναι εγκλωβισμένα. Μεγάλο τμήμα συγκροτήματος διαμερισμάτων στην πόλη Μπατούμι της Γεωργίας κατέρρευσε σήμερα με αποτελέσμα να εγκλωβιστούν αρκετά άτομα.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν υπάρχουν απώλειες ή ποια ήταν η αιτία της κατάρρευσης του τμήματος του κτιρίου.

Και τα δύο τηλεοπτικά δίκτυα έδειξαν εικόνες από το κτήριο το οποίο έχει τουλάχιστον πέντε ορόφους στις οποίες φαινόταν ένα τμήμα στο μέσον του να έχει καταρρεύσει και μέλη σωστικών συνεργείων να ψάχνουν στα συντρίμμια και να χρησιμοποιούν μια σκάλα για να απομακρύνουν τον κόσμο από κοντινά διαμερίσματα.

Παράλληλα το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA μετέδωσε ότι τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχουν διασωθεί μέχρι στιγμής, μεταξύ των οποίων ένα παιδί. Ορισμένα αυτοκίνητα που βρισκόντουσαν εκεί κοντά έχουν καλυφθεί σχεδόν τελείως από συντρίμμια, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων.

Το Μπατούμι είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Γεωργίας.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ένα συγκρότημα κατοικιών στην πρωτεύουσα της Γεωργίας, Τιφλίδα, κατέρρευσε, με τέσσερις οικογένειες να γλιτώνουν γλιτώνουν από θαύα, όχι όμως και τα σπίτια τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ