Διαψεύδει η Τουρκία ότι απαγορεύτηκε η είσοδος Ακιντζί στη χώρα
Διαψεύδει ο εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου Εσωτερικών δημοσίευμα τουρκοκυπριακής εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο έχει απαγορευτεί η είσοδος στην Τουρκία σε 42 τουρκοκύπριους, ανάμεσά τους και ο πρώην ηγέτης του ψευδοκράτους, Μουσταφά Ακιντζί.
Το δημοσίευμα έκανε η εφημερίδα Αβρούπα, και κάνει λόγο για μαύρη λίστα της τουρκικής κυβέρνησης.
Το δημοσίευμα, σύμφωνα με το sigmalive, που επικαλείται το ΚΥΠΕ, έθεσε υπόψη του εκπροσώπου του ΥΠΕΞ η δημοσιογράφος Ασλί Αϊντίντασμπας στον εκπρόσωπο του υπουργείου Ισμαήλ Τσατακλί ο οποίος απάντησε: «Αυτό είναι ένα ψέμα, τελεία”»
Σημειώνεται ότι οι σχέσεις του κ. Ακιντζί με την Άγκυρα όταν ήταν ηγέτης του ψευδοκράτους ήταν τεταμένες, με την τουρκική κυβέρνηση να δείχνει ξεκάθαρα την υποστήριξή της στον Ερσίν Τατάρ.
Ακριβότερα πρόστιμα για όσους δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ - Οι αλλαγές με τον νέο νόμο
03:00
Eορταστικό ωράριο Πάσχα: Πότε κάνει «πρεμιέρα» - Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα
02:00
Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για το Επίδομα Παιδιού - Τι πρέπει να γνωρίζετε
01:00
Συνεχίζονται και τον Απρίλιο τα εργαστήρια συμβουλευτικής ΔΥΠΑ - Ταχύτερη ένταξη στην αγορά εργασίας
00:30