ΚΟΣΜΟΣ

Δολοφονία Γκάμπι Πετίτο: Ανθρώπινα λείψανα βρέθηκαν κατά τις έρευνες για τον σύντροφό της

Δολοφονία Γκάμπι Πετίτο: Ανθρώπινα λείψανα βρέθηκαν κατά τις έρευνες για τον σύντροφό της
Departamento de Policía de Moab vía AP

Ανθρώπινα λείψανα βρέθηκαν σε ερημική περιοχή της Φλόριντα, όπου οι Αρχές διεξήγαγαν έρευνες για τον εντοπισμό του Μπράιαν Λόντρι, αρραβωνιαστικού της Γκάμπι Πετίτο, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC, επικαλούμενο υψηλόβαθμο αξιωματούχο των υπηρεσιών ασφαλείας.

Το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας Σαρασότα κλήθηκε σήμερα το πρωί, τοπική ώρα, στο περιβαλλοντικό πάρκο Myakkahatchee Creek, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη η έρευνα για τον Λόντρι.

Η 22χρονη είχε θεαθεί τελευταία φορά ζωντανή στις 26 Αυγούστου. Η σορός της εντοπίστηκε στις 13 Οκτωβρίου κοντά στο κάμπινγκ Spread Creek στο δάσος Μπρίτζερ-Τίτον, στο δυτικό Ουαϊόμινγκ. Η 23χρονη είχε πέσει θύμα στραγγαλισμού.

Η Πετίτο και ο Λόντρι ξεκίνησαν το ταξίδι τους στις αρχές Ιουλίου από το Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης, όπου ζουν οι γονείς της.

Καθώς περνούσαν από το Κάνσας, το Κολοράντο, τη Γιούτα, η Πετίτο κατέγραφε τη ζωή τους στο βανάκι και αναρτούσε βίντεο και φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στις οποίες διακρινόταν ένα αγαπημένο ζευγάρι που ζει μια περιπέτεια στις ΗΠΑ.

Η 22χρονη ανέβασε την τελευταία φωτογραφία της στο Instagram στις 25 Αυγούστου, την ίδια ημέρα κατά την οποία μίλησε τελευταία φορά στο τηλέφωνο με τη μητέρα της.

Η αστυνομία στη Γιούτα έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο τον περασμένο μήνα, όπου καταγραφόταν η νεαρή γυναίκα να περιγράφει, κλαίγοντας, τον διαπληκτισμό που είχε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της με τον σύντροφό της, ο οποίος θεωρήθηκε από τις αρχές πρόσωπο ενδιαφέροντος για την εξαφάνισή της.

Ο Λόντρι δεν έχει κατηγορηθεί για τον θάνατο της Πετίτο, ωστόσο το FBI εξέδωσε ομοσπονδιακό ένταλμα σύλληψης και τον κατηγορεί για δόλια χρήση της χρεωστικής της κάρτας μετά το θάνατό της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ