Ιταλία: Αθωώθηκε νοσοκόμα για τον θάνατο ασθενών - Είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια
Ανανεώθηκε:
Το εφετείο της Μπολόνια στην Ιταλία αθώωσε σήμερα τη νοσοκόμα Ντανιέλα Ποτζιάλι, η οποία από τους πρωτοβάθμιους δικαστές είχε καταδικασθεί σε ισόβια για τη δολοφονία μιας γυναίκας 78 ετών και ενός ηλικιωμένου 94 χρόνων, το 2014.
Σύμφωνα με την σημερινή απόφαση, η Ποτζιάλι δεν ευθύνεται για καμιά απολύτως αξιόποινη πράξη και ο θάνατος των ασθενών προήλθε από φυσικά αίτια.
Η γυναίκα είχε αναρτήσει φωτογραφίες με μεγάλης ηλικίας ασθενείς στο νοσοκομείο όπου δούλευε και σύμφωνα με τους εισαγγελείς (που είχαν ζητησει να επικυρωθει η καταδίκη σε ισοβια) τους είχε χορηγήσει θανατηφόρα κοκτέιλ με κάλιο.
Η νοσηλεύτρια αναμένεται να αποφυλακιστεί απόψε ή, το πολύ, αύριο το πρωί.
«Είμαι πανευτυχής, η μόνη δυνατή κατάληξη ήταν αυτή. Τώρα θα αφεφιερωθώ στην οικογενειά μου», δήλωσε η Ποτζιάλι.
Ο Αρκτούρος αποκτά το πρώτο ασθενοφόρο για αρκούδες, λύκους, ζαρκάδια και ελάφια
23:57
Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν με χιόνια και στην Αττική - Η νέα πρόγνωση Καλλιάνου
23:46
Τουρκία: Δικαστήριο διέταξε την αποφυλάκιση δημοσιογράφου που κατηγορήθηκε για απειλή κατά Ερντογάν
23:38
Τραμπ - Νετανιάχου: «Κόλαση» για Χαμάς, η νέα επίθεση στο Ιράν και το Βραβείο Ειρήνης (vid)
23:27