CΟP26: Ο Τζο Μπάιντεν κοιμήθηκε ή ξεκούραζε τα μάτια του; - Το σχόλιο του Τραμπ
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο από τη διάσκεψη του ΟΗΕ για το κλίμα στη Γλασκώβη που δείχνει τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν να κάθεται με τα μάτια κλειστά για μερικά λεπτά.
Ο Αμερικανός πρόεδρος ήταν μεταξύ των παγκόσμιων ηγετών που ταξίδεψαν στη Γλασκώβη για τη σύνοδο, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως η «τελευταία ευκαιρία» του πλανήτη για την διαχείριση της κλιματικής κρίσης.
Ωστόσο ένα ερώτημα φαίνεται πως απασχολεί πολλούς; Κοιμόταν ή απλώς ξεκούραζε για λίγα λεπτά τα μάτια του;
Ο Ντόναλντ Τραμπ πάντως αποφάνθηκε:
Ο τέως Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ισχυρίστηκε τη Δευτέρα ότι ο διάδοχός του Τζο Μπάιντεν αποκοιμήθηκε στη Σύνοδο Κορυφής για το Κλίμα «επειδή βαρέθηκε».
Επισημαίνεται ότι τη Δευτέρα άρχισε στη Γλασκώβη μια διάσκεψη ηγετών στο πλαίσιο της 26ης Συνόδου της Διάσκεψης των Μερών της Σύμβασης Πλαισίου των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή (COP26).
Ηράκλειο: Σωτήρια επέμβαση ναυαγοσώστη - Έσωσε παιδί που παρασυρόταν από θαλάσσιο ρεύμα
16:50
Κορωπί: Νεκρός άνδρας μετά από τροχαίο - Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του
16:39
Μαρινάκης σε Ανδρουλάκη: Γύρισε πίσω στο «λεφτά υπάρχουν» - Καλή επιτυχία στην πλειοδοσία
16:28
Σέρρες: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δραπέτη - Εξονυχιστικοί έλεγχοι στο τελωνείο Ευζώνων
16:16