Παραίτηση Iσπανού υπουργού μετά τις αποκαλύψεις των Panama Papers
Την παραίτησή του με άμεση ισχύ υπέβαλε ο εκτελών χρέη υπουργού Βιομηχανίας της Ισπανίας Χοσέ Μανουέλ Σορία λόγω των υποψιών που υπάρχουν για σχέσεις του με υπεράκτιες εταιρείες στον Παναμά και το Τζέρσεϊ.
Ο Σορία, το όνομα του οποίου συνδέθηκε με σκάνδαλο των Panama Papers, απέρριψε οποιαδήποτε περίπτωση να έχει αδικοπραγήσει, αλλά σημείωσε ότι παραιτείται για να περιορίσει οποιαδήποτε ζημιά μπορεί να προκληθεί στην προσωρινή κυβέρνηση της χώρας και το Λαϊκό Κόμμα (PP), την ώρα που η Ισπανία αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο της διεξαγωγής νέων γενικών εκλογών έπειτα από αυτές του Δεκεμβρίου τα αποτελέσματα των οποίων δεν επέτρεψαν τον σχηματισμό κάποιας κυβέρνησης.
"Διαβίβασα την αμετάκλητη απόφασή μου να υποβάλω την παραίτησή μου", δήλωσε ο ίδιος, "λαμβάνοντας υπόψη την προφανή ζημιά που προκαλεί η κατάσταση αυτή στην κυβέρνηση και το Λαϊκό Κόμμα" του Μαριάνο Ραχόι.
Δασμοί 3 ευρώ σε παραγγελίες έως 150 ευρώ από 1/7 στα μικροδέματα - Τι αλλάζει στις online αγορές
03:00
Posokanei: Πόσα προϊόντα των σούπερ μάρκετ περιλαμβάνει η εφαρμογή
02:00
Τι πρέπει να περιλαμβάνει το νέο κιτ πρώτων βοηθειών αυτοκινήτου
01:00
Έκτακτη οικονομική ενίσχυση 150 ευρώ ανά παιδί: Πότε θα καταβληθεί στους δικαιούχους
00:30