ΚΟΣΜΟΣ

Νέα απουσία της 95χρονης βασίλισσας Ελισάβετ από επίσημη εκδήλωση - Τι συμβαίνει με την υγεία της

Νέα απουσία της 95χρονης βασίλισσας Ελισάβετ από επίσημη εκδήλωση - Τι συμβαίνει με την υγεία της
AP Photo/Kirsty Wigglesworth, File

Η 95χρονη βασίλισσα Ελισάβετ της Βρετανίας δεν θα παρευρεθεί σήμερα στην τελετή της Ημέρας Μνήμης στο Λονδίνο, λόγω προβλήματος στην πλάτη της, σύμφωνα με ανακοίνωση των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ.

«Η Αυτής Μεγαλειότης είναι απογοητευμένη που θα χάσει την τελετή», σύμφωνα με τα ανάκτορα. Η τελετή αυτή θα ήταν η πρώτη συμμετοχή της βασίλισσας σε επίσημη δημόσια εκδήλωση από τότε που οι γιατροί της συνέστησαν να ξεκουραστεί ύστερα από τη νοσηλεία της για ένα βράδυ σε νοσοκομείο του Λονδίνου το περασμένο μήνα.

Η είδηση ότι η βασίλισσα δεν θα παρευρεθεί στην τελετή για την Ημέρα Μνήμης στο κεντρικό Λονδίνο, κάτι που η ίδια θεωρεί μια από τις σημαντικότερες υποχρεώσεις της χρονιάς, θα εντείνει τις ανησυχίες για την κατάσταση της υγείας της.

Πηγή από το παλάτι είπε ότι το τράβηγμα που υπέστη η βασίλισσα στην πλάτη της δεν σχετίζεται με τα προβλήματα υγείας, τα οποία δεν έχουν διευκρινιστεί και εξαιτίας των οποίων νοσηλεύθηκε. Η πηγή δήλωσε ότι πρόκειται για μια απίστευτα ατυχή σύμπτωση. Πρόσθεσε ότι η βασίλισσα ελπίζει να συνεχίσει να εκτελέσει τα καθήκοντά της, όπως έχουν προγραμματιστεί, την επόμενη εβδομάδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ