ΚΟΣΜΟΣ

Μελάνια Τραμπ: Που είναι και τι κάνει σήμερα η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ

Μελάνια Τραμπ: Που είναι και τι κάνει σήμερα η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ
Melania Trump/Twitter

H Μελάνια Τραμπ, μετά την αποχώρηση του συζύγου της, Ντόναλντ Τραμπ από την Προεδρία των ΗΠΑ και το Λευκό Οίκο, κρατάει χαμηλούς τόνους και προτιμά να μένει μακριά από τη δημοσιότητα. Παρόλα αυτά, από καιρού εις καιρόν πραγματοποιεί κάποιες δημόσιες εμφανίσεις, κυρίως φιλανθρωπικού ενδιαφέροντος.

Η ίδια κοινοποίησε χθες Τετάρτη 24 Νοεμβρίου, με ανάρτησή της στο Twitter, την επίσκεψή της στην οργάνωση 4KIDS στην Φλόριντα, μιας ομάδας που ασχολείται με την αναδοχή παιδιών. Η Μελάνια έφτιαξε χειροτεχνίες με τα μικρά παιδιά και τους έδωσε δώρα για τη γιορτή των Ευχαριστιών, η οποία γιορτάζεται σήμερα, 25 Νοεμβρίου, στην Αμερική. Συμμετείχε επίσης σε μια συζήτηση με νεαρούς ενήλικες, οι οποίοι έχουν ζήσει σε ανάδοχες οικογένειες και ζουν πλέον σε σπίτια που παρέχονται από την ομάδα.

Ο λογαριασμός της Μελάνια στο Twitter παραμένει ενεργός παρά τον εξοστρακισμό του συζύγου της, Ντόναλντ Τραμπ από την πλατφόρμα.

Η ίδια δημοσίευσε σε αυτόν φωτογραφίες από την επίσκεψη και έγραψε: «Αυτήν την Ημέρα των Ευχαριστιών θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στις οικογένειες που ανοίγουν τις καρδιές και τα σπίτια τους στα ανάδοχα παιδιά και σε όσους συμμετέχουν στην κοινότητα της παιδικής πρόνοιας. Σας ευχαριστούμε 4KIDS που εργάζεστε ακούραστα για να διασφαλίσετε την υγεία και την ασφάλεια αυτών των παιδιών».

Και έκλεισε το tweet χρησιμοποιώντας το hashtag #BeBest, το οποίο ήταν η πρωτοβουλία της στον Λευκό Οίκο που εστίαζε στην ευημερία των νέων, καθώς ασχολήθηκε με θέματα όπως ο διαδικτυακός εκφοβισμός.

Τις τελευταίες εβδομάδες η Μελάνια Τραμπ έχει αρχίσει και πάλι να κάνει δημόσιες εμφανίσεις. Ήταν η επίτιμη καλεσμένη σε ένα γκαλά των Ρεπουμπλικανών νωρίτερα αυτόν το μήνα που έλαβε χώρα στο Mar-a-Lago όπου κατοικεί από τότε που ο σύζυγός της και η ίδια έφυγαν από το Λευκό Οίκο, τον περασμένο Ιανουάριο. Παρευρέθηκε επίσης στον έρανο του America First Policy Institute, ο οποίος πραγματοποιήθηκε επίσης στο Mar-a-Lago.

Παρά τις περί του αντιθέτου φήμες, τέλος, οι οποίες την ήθελαν να παίρνει διαζύγιο μετά τη λήξη της θητείας του συζύγου της, ο γάμος της με τον Ντόναλντ Τραμπ είναι ακόμη εν ισχύ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ