Τον Ιούνιο η απόφαση για την ποινή του Πιστόριους
Τη μετάθεση της διαδικασίας προσδιορισμού της ποινής που θα επιβληθεί στον Οσκαρ Πιστόριους για τις 13-17 Ιουνίου αποφάσισε η νοτιοαφρικανική δικαιοσύνη.
Τον περασμένο Δεκέμβριο ο Πιστόριους κρίθηκε ένοχος για τον φόνο της φίλης του Ρίβα Στέενκαμπ και βρίσκεται σε κατ΄οίκον περιορισμό.
«Η υπόθεση μετατίθεται στις 13 Ιουνίου. Οι συνεδριάσεις θα διεξαχθούν μέχρι τις 17 Ιουνίου», ανακοίνωσε η πρόεδρος του δικαστηρίου της Πρετόρια, κατά το πέρας της σημερινής σύντομης συνεδρίασης που έγινε παρουσία του Πιστόριους.
Όπως γράφει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, σύμφωνα με το δίκαιο της Νότιας Αφρικής, η δικαιοσύνη ανακοινώνει πρώτα την ετυμηγορία της και στη συνέχεια προσδιορίζει την ποινή που επιβάλλεται στον καταδικασθέντα.
ΕΛΛΑΔΑ
Καιρός: Βροχές και καταιγίδες στα βορειοανατολικά – Πτώση της θερμοκρασίας και 6 μποφόρ στο Αιγαίο
07:00
ΕΛΛΑΔΑ
Χάρτης κινδύνου πυρκαγιάς (13/09): Υψηλός κίνδυνος σε πολλές περιοχές της χώρας
06:45
ΕΛΛΑΔΑ
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (13 Σεπτεμβρίου)
06:30
ΧΡΗΜΑ
Πότε ξεκινά η καταβολή συντάξεων του Οκτωβρίου - Αναλυτικά ανά ταμείο
06:00
ΧΡΗΜΑ