ΚΟΣΜΟΣ

Έβαν Ρέιτσελ Γουντ: Ο Μέριλιν Μάνσον απείλησε ότι θα βιάσει τον 8χρονο γιο μου

Έβαν Ρέιτσελ Γουντ: Ο Μέριλιν Μάνσον απείλησε ότι θα βιάσει τον 8χρονο γιο μου
Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες κατά του Μάνσον Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Σοκαριστικές καταγγελίες κατά του Μέριλιν Μάνσον, έκανε η πρώην σύντροφος του, Έβαν Ρέιτσελ Γουντ αποκαλύπτοντας τον πως απείλησε να βιάσει τον 8χρονο γιο της, Τζακ, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που έχει στη διάθεσή της η Daily Mail.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του βρετανικού μέσου, ο ισχυρισμός αυτός έγινε τον Απρίλιο, στο πλαίσιο της μάχης για την επιμέλεια του παιδιού της ηθοποιού και του πρώην συζύγου της, Τζάμι Μπελ.

Τα έγγραφα αναφέρουν πως οι υποτιθέμενες απειλές του Μάνσον κατά την 34χρονης την ανάγκασαν να ενισχύσει την ασφάλεια του σπιτιού της, με αλεξίσφαιρα παράθυρα και φράκτη και να μετακομίσει στο Νάσβιλ από το Λος Άντζελες.

«Ανησυχούσα πολύ για την ασφάλεια του παιδιού όταν ήμασταν στο Λος Άντζελες», αναφέρει η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς Westworld, λέγοντας πως φοβόταν τον τραγουδιστή με τον οποίον διατηρούσε σχέση από το 2006 έως το 2010.

«Έχω υποστεί σοβαρά σωματικά και ψυχολογικά τραύματα από τον Μάνσον και φοβάμαι ότι θα κάνει αντίποινα για όσα κατέθεσα εναντίον του, βλάπτοντας εμένα, τον γιο μου και την οικογένειά μου», είπε ακόμα η Γουντ.

Σημειώνεται πως ο Μέριλιν Μάνσον ερευνάται για σεξουαλική κακοποίηση και εμπορία γυναικών, αφού τον κατήγγειλαν 12 γυναίκες.

Η 34χρονη ισχυρίστηκε ακόμα πως ένα άλλο φερόμενο ως θύμα του καλλιτέχνη τον κατέγραψε να λέει πως έχει φωτογραφίες των παιδιών της και στοιχεία τους.

Ο πατέρας του 8χρονου ζήτησε να λάβει την κηδεμονία του 8χρονου καθώς ανησυχεί για την ασφάλεια και την φροντίδα που δέχεται από την μητέρα του.

Για την ώρα δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο από την πλευρά του Μάνσον για τις αποκαλύψεις αυτές.

«Με κακοποίησε φρικτά επί σειρά ετών»

Υπενθυμίζεται πως η Έβαν Ρέιτσελ Γουντ είχε καταγγείλει ότι ο μουσικός και ηθοποιός Μέριλιν Μάνσον την «κακοποιούσε με φρικτό τρόπο για χρόνια» από την εποχή που ήταν ακόμη έφηβη.

«Το όνομα του κακοποιητή μου είναι Μπράιαν Γουόρνερ, επίσης γνωστός στον κόσμο ως Μέριλιν Μάνσον. Ξεκίνησε να μου κάνει grooming όταν ήμουν έφηβη και με κακοποίησε φρικτά επί σειρά ετών. Μου είχε κάνει πλύση εγκεφάλου και με είχε χειραγωγήσει για να είμαι υποταγμένη. Δεν μπορώ άλλο να ζω με τον φόβο των αντιποίνων, της συκοφαντίας ή του εκβιασμού. Είμαι εδώ για να εκθέσω αυτόν τον επικίνδυνο άνδρα, αλλά και τις πολλαπλές βιομηχανίες που του επέτρεψαν να λειτουργεί έτσι, πριν καταστρέψει κι άλλες ζωές. Στέκομαι στο πλευρό των πολλών θυμάτων που δεν πρόκειται πια να σωπάσουν».

https://www.instagram.com/p/CKvmsUmF1ho

Η Γουντ γνώρισε τον Μάνσον όταν εκείνη ήταν 19 και αυτός 36 ετών. Ο Μάνσον είχε δηλώσει σε συνέντευξη το 2009: «Κάθε μέρα φαντασιώνομαι ότι σπάω το κρανίο της με βαριοπούλα», ενώ είχε υποστηρίξει ότι αυτοτραυματιζόταν μετά το χωρισμό τους.

Στη συνέχεια η σχέση τους αποκαταστάθηκε, αρραβωνιάστηκαν το 2010 και χώρισαν στο τέλος της ίδιας χρονιάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ