Άγριος καβγάς με γροθιές στην τουρκική Βουλή - Πιάστηκαν στα χέρια για μια φωτογραφία
Ανανεώθηκε:
Σοβαρό επεισόδιο με βουλευτές να πιάνονται στα χέρια, σημειώθηκε στην τουρκική Βουλή, κατά την συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό.
Αφορμή για τον καβγά στάθηκε μια φωτογραφία την οποία έδειξε ο βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) Ερκάν Αϊντίν.
Σε αυτή σύμφωνα με την κυπριακή ιστοσελίδα sigmalive.com, εικονίζονταν ο υπουργός Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού, με τον φυγόδικο Τούρκο επιχειρηματία Σεζγκίν Μπαράν Κορκμάζ, ο οποίος βρίσκεται φυλακισμένος στην Αυστρία με την κατηγορία του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.
Η φωτογραφία έδειχνε τον Σοϊλού να μπαίνει σε αεροπλάνο μαζί με τον Κορκμάζ.
Ο Σουλεϊμάν Σοϊλού απάντησε στον βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «Λέτε ψέματα, είστε απατεώνας», και τότε ξέσπασε ο καβγάς και άρχισαν να πέφτουν οι…γροθιές στην τουρκική βουλή.
Πώς θα λειτουργεί ο εθνικός «κουμπαράς» - Τι θα ισχύει με την κατάθεση χρημάτων
04:00
Τι αλλάζει για τους δανειολήπτες στα «κόκκινα δάνεια» - Τι θα ισχύσει για τους τόκους
03:00
Πετρέλαιο θέρμανσης: Πώς διαμορφώθηκε η τιμή του λίτρου - Πόσο θα πληρώσετε ανά περιοχή
02:00
Ποιοι είναι δικαιούχοι της κάρτας Δακτυλίου: Πώς μπορείτε να την εκδώσετε ψηφιακά
01:00