Άγριος καβγάς με γροθιές στην τουρκική Βουλή - Πιάστηκαν στα χέρια για μια φωτογραφία
Ανανεώθηκε:
Σοβαρό επεισόδιο με βουλευτές να πιάνονται στα χέρια, σημειώθηκε στην τουρκική Βουλή, κατά την συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό.
Αφορμή για τον καβγά στάθηκε μια φωτογραφία την οποία έδειξε ο βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) Ερκάν Αϊντίν.
Σε αυτή σύμφωνα με την κυπριακή ιστοσελίδα sigmalive.com, εικονίζονταν ο υπουργός Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού, με τον φυγόδικο Τούρκο επιχειρηματία Σεζγκίν Μπαράν Κορκμάζ, ο οποίος βρίσκεται φυλακισμένος στην Αυστρία με την κατηγορία του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.
Η φωτογραφία έδειχνε τον Σοϊλού να μπαίνει σε αεροπλάνο μαζί με τον Κορκμάζ.
Ο Σουλεϊμάν Σοϊλού απάντησε στον βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «Λέτε ψέματα, είστε απατεώνας», και τότε ξέσπασε ο καβγάς και άρχισαν να πέφτουν οι…γροθιές στην τουρκική βουλή.
SPONSORED
Ζωολογικός κήπος της Ταϊπέι καλωσόρισε ένα ζευγάρι κόκκινα πάντα από την Κίνα
23:44
Η Lego λανσάρει τη Σαγράδα Φαμίλια με 12.060 κομμάτια - Το μεγαλύτερο σετ που έχει δημιουργήσει
23:34
«Πλήξαμε περίπου 150 θέσεις της Χεζμπολάχ μέσα σε 48 ώρες», λέει το Ισραήλ
23:21
Ανησυχία στο Πεντάγωνο για παρακολουθήσεις Αμερικανών αξιωματούχων από το Ισραήλ
23:10