Ροβανιέμι: Ανυπομονεί για το ταξίδι του ο Αη Βασίλης - Tι του ζητούν τα παιδιά
Ανανεώθηκε:
«Είμαι κι εγώ απομονωμένος», ήταν η πρώτη «επίσημη» δήλωση του Άη Βασίλη από το Ροβανιέμι, την ώρα που οι κάτοικοι του διάσημου χωριού υπενθυμίζουν ότι, όπως κάθε χρόνο, είναι έτοιμοι να υποδεχτούν μισό και άνω εκατομμύριο επισκέπτες.
Το επιτελείο του ’Αγιου Βασίλη αποκάλυψε στο μεταξύ ότι σε πολλά γράμματα που παρέλαβε, τα παιδιά ζητάνε αντί δώρων να τελειώσει η πανδημία.
Ο πολύγλωσσος ‘Αη Βασίλης, τουλάχιστον στις ευχές που μοίρασε, δήλωσε σύμφωνα με την ΕΡΤ, ανυπομονησία να βγει από την απομόνωση του αρκτικού κύλου για τον καθιερωμένο γύρο του κόσμου.
Κι αν κάτι πάει στραβά οι αεροπορικές γραμμές της Φινλανδίας δηλώνουν ετοιμότητα να αναλάβουν οποιαδήποτε αποστολή ως «ο επίσημος αερομεταφορέας του Άη Βασίλη», όπως τιτλοφορείται η σχετική διαδικτυακή καμπάνια.
Sports Party* με το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης την Κυριακή από το Πάμε Στοίχημα
11:09
Εκλογές στο Χονγκ Κονγκ: Χαμηλό αναμένεται το ποσοστό συμμετοχής λόγω της πυρκαγιάς
11:06
Πόλεις χωρίς εμπόδια: Πώς η τεχνολογία ενισχύει την καθημερινότητα των ατόμων με αναπηρία
11:00
Ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρώτο Business Day σε συνεργασία με τη Randstad
11:00