ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο δυστύχημα στη Τζόρτζια: Μωρό ενός έτους πυροβόλησε θανάσιμα τον 25χρονο πατέρα του

Απίστευτο δυστύχημα στη Τζόρτζια: Μωρό ενός έτους πυροβόλησε θανάσιμα τον 25χρονο πατέρα του
Ο Ντάστιν Γουόλτερς, 25 ετών, εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένος και στη συνέχεια υπέκυψε Facebook

Μία απίστευτη τραγωδία έλαβε χώρα στη Τζόρτζια των ΗΠΑ, όπου ένα αγοράκι μόλις ενός έτους σκότωσε τον ίδιο του τον πατέρα, μέσα στο σπίτι τους όταν απέκτησε πρόσβαση στο γεμάτο όπλο του. 

Ο Ντάστιν Γουόλτερς, 25 ετών, εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένος από την αστυνομία, όταν η σύζυγός του κάλεσε για βοήθεια, το απόγευμα της 5ης Δεκεμβρίου.

Ο Γουόλτερς μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ωστόσο λίγο αργότερα υπέκυψε στο σοβαρό τραύμα του.

Η προκαταρκτική έρευνα που ακολούθησε διαπίστωσε ότι πίσω από τον θανάσιμο τραυματισμό βρισκόταν ο γιος του Γουόλτες, όπως ανακοινώθηκε αυτήν την εβδομάδα.

Οι αστυνομικοί είπαν ότι το παιδί ήταν κάτω των 2 ετών, ωστόσο τα αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι είναι μόλις ενός έτους.

Ο Γουόλτερς ζούσε με τη σύντροφό του, Τόρι Πίπιν, και το μοναχοπαίδι τους, Μαρς, ο οποίος πάτησε και τη σκανδάλη.

Η αστυνομία δεν έδωσε στη δημοσιότητα καμία πληροφορία για το πώς το παιδί μπόρεσε να αποκτήσει πρόσβαση στο όπλο ή εάν αυτό βρισκόταν σε ασφαλή τοποθεσία.

«Ως γονιός, δεν μπορώ να φανταστώ τι περνάει ή θα συνεχίσει να περνάει αυτή η οικογένεια τα επόμενα χρόνια», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας της Σαβάνας, Ρόι Μίντερ.

«Αυτό που θέλουμε να διασφαλίσουμε τώρα είναι ότι οι γονείς γνωρίζουν ότι αν και σπάνια, αυτά τα περιστατικά μπορεί να συμβούν με τραγικά αποτελέσματα. Λάβετε το σοβαρά υπόψη σας και λάβετε τα μέτρα για να διασφαλίσετε ότι εσείς και τα μέλη της οικογένειάς σας είστε ασφαλείς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ