Τουρκία: Είκοσι δύο νεκροί μετά την κατανάλωση νοθευμένου αλκοόλ στην Κωνσταντινούπολη
Ανανεώθηκε:
Τουλάχιστον 22 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 16 νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο μετά την κατανάλωση νοθευμένου αλκοόλ στην Κωνσταντινούπολη.
Από το γραφείο του κυβερνήτη της Κωνσταντινούπολης ανακοινώθηκε πως τέσσερις άνθρωποι συνελήφθησαν σε σχέση με την υπόθεση.
Οι τουρκικές αρχές ενέτειναν πρόσφατα τις επιχειρήσεις κατά του παράνομου αλκοόλ εν όψει των εορτασμών της Πρωτοχρονιάς, πραγματοποιώντας πολλές εφόδους σε όλη τη χώρα και βάζοντας στο στόχαστρό τους πωλητές και διανομείς.
Σε ανακοίνωσε που εκδόθηκε από το γραφείο του κυβερνήτη της Κωνσταντινούπολης αναφέρεται πως 11 από τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους ήταν ξένης υπηκοότητας, όπως επίσης και πέντε από εκείνους που νοσηλεύονται.
Συνολικά, 46 άνθρωποι έχουν εισαχθεί στο νοσοκομεία έχοντας υποστεί δηλητηρίαση από αλκοόλ.
Οι τιμές στα αλκοολούχα ποτά στις αγορές, τα εστιατόρια και τα μπαρ έχουν εκτοξευτεί τους τελευταίους μήνες λόγω της υψηλής φορολογίας και της αύξησης του πληθωρισμού.
Μαρινάκης: Δεν αποκλείω να υπάρξουν περαιτέρω μειώσεις στο αγροτικό ρεύμα
09:39
Κατάρρευση crypto και χρυσός στις 10.000 δολάρια - Οι πιο «ακραίες» προβλέψεις για το 2026
09:30
Ρόδος: Έσπασαν κάβοι σε κρουαζιερόπλοιο λόγω της κακοκαιρίας
09:21
Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε 82χρονος σε παραλία στην Αίγινα
09:10