Γαλλία: Οπλισμένος άνδρας κρατά δύο γυναίκες ομήρους σε κατάστημα στο Παρίσι
Συναγερμός έχει σημάνει στις γαλλικές Αρχές εξαιτίας περιστατικού ομηρείας στο 12ο διαμέρισμα του Παρισιού. Άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι κρατά ομήρους δύο γυναίκες μέσα σε κατάστημα και απαιτεί να έλθει σε επικοινωνία με τον Γάλλο υπουργό Δικαιοσύνης, Ερίκ Ντιπόν Μορετί.
Ο δράστης, ηλικίας περίπου 50 ετών, φέρεται να πάσχει από ψυχική διαταραχή, βάσει των όσων μεταδίδουν τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης.
Το κατάστημα, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η ομηρεία, βρίσκεται στην πολυσύχναστη συνοικία της Βαστίλλης. Σύμφωνα με αστυνομική πηρήγη πρόκειται για κατάστημα σιδηρικών.
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει το σημείο.
Η αστυνομία καλεί τους πολίτες να αποφύγουν την περιοχή, ενόσω επιχειρεί να έλθει σε διαπραγμάτευση με τον δράστη.
Το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας δεν θεωρείται πιθανό ακριβώς εξαιτίας της ασταθούς ψυχικής κατάστασης του δράστη.
Στη Μόσχα ο διευθυντής της CIA - Μεταγωγικό των ΗΠΑ προσγειώθηκε στο Βνούκοβο
18:19
Καλύτερη η εικόνα από τη φωτιά στη Σαλαμίνα - Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις, ήχησε 112 για εκκένωση
18:14
Συνελήφθη στα Κατεχόμενα ο ύποπτος για τη δολοφονία Ζαμπούνη και την υπόθεση της Greek Mafia
18:12
Ήχησε 112 για ετοιμότητα στη φωτιά στο Ηράκλειο Κρήτης - Στη μάχη επίγειες και εναέριες δυνάμεις
18:02