ΚΟΣΜΟΣ

Ένα δώρο για τα Χριστούγεννα με ιστορία 30 χρόνων

Ένα δώρο για τα Χριστούγεννα με ιστορία 30 χρόνων
Το πιο «πολύτιμο» δώρο για δύο αδέλφια Ryan Wasson family photograph via AP

Οι περισσότεροι αναζητούν κάτι ιδιαίτερο για να δωρίσουν σε συγγενείς και φίλους για τα Χριστούγεννα. Δύο αδέλφια από το Νιου Χάμσαϊρ έχουν τη δική τους άποψη για τον ορισμό «πρωτότυπο» ή «ιδιαίτερο» δώρο

Για την ακρίβεια, δωρίζουν ο ένας στον άλλο το ίδιο πακέτο γλυκών εδώ και 30 χρόνια!

Ξεκίνησε το 1987, όταν ο Ράιαν Ουάσον χάρισε στον αδελφό του Έρικ ένα πακέτο με 10 συσκευασίες γεμάτες καραμέλες σε διάφορες γεύσεις φρούτων. Ήταν ένα αστείο δώρο για τα Χριστούγεννα, καθώς γνώριζε ότι δεν θα άρεσε στον Έρικ.

Αυτό που δεν υπολόγιζε όμως ήταν το μέλλον αυτού του δώρου...

«Δεν τις έφαγα» λέει ο Έρικ Ουάσον και συμπληρώνει: «Τον επόμενο χρόνο σκέφτηκα: Νομίζω ότι θα του το δώσω πίσω. Δεν θα το θυμηθεί ποτέ».

Φυσικά, ο Ράιν αναγνώρισε αμέσως το δώρο του που επέστρεψε στα χέρια του. Έκτοτε, το πακέτο με τις καραμέλες πηγαινοέρχεται μεταξύ τους.

Τα δύο αδέλφια κρατούν ημερολόγιο των ανταλλαγών, ενώ έχουν γίνει ιδιαίτερα δημιουργικοί για τον τρόπο που προσφέρουν το ίδιο δώρο επί τόσα χρόνια.

Μια φορά ο ένας το έραψε πάνω σε ένα αρκουδάκι, ο άλλος το παρουσίασε σε μια ασημένια πιατέλα σε ένα εστιατόριο. Η παράδοση του δώρου εμπλέκει μερικές φορές άλλα μέλη της οικογένειας, συναδέλφους, ακόμη και... την αστυνομία.

Φέτος, ο Ράιαν στράφηκε σε μια ομάδα στα social media για ιδέες. Οι προτάσεις περιελάμβαναν να φτάσει μέσω παράδοσης πίτσας, ή να το παραδώσουν τα παιδιά που λένε τα κάλαντα, ή να το κρύψει μέσα σε κούφιο βιβλίο, ή ακόμη μέσα σε κέικ...

Όπως και να έχει, πάντως, και οι δύο δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν την παράδοση: «Δεν θα υποχωρήσουμε ποτέ!»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ