ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη στην Ιταλία: Σκότωσε το 7χρονο παιδί του και το έκρυψε σε ντουλάπα για να εκδικηθεί τη σύζυγο

Φρίκη στην Ιταλία: Σκότωσε το 7χρονο παιδί του και το έκρυψε σε ντουλάπα για να εκδικηθεί τη σύζυγο
Φέρεται να είχε σκοπό να αυτοκτονήσει, αλλά καραμπινιέροι έπειτα από ανθρωποκυνηγητό τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν AP Photo/Gregorio Borgia

Σοκαριστικό έγκλημα διαπράχθηκε στην Ιταλία την Πρωτοχρονιά με έναν 40χρονο να σκοτώνει με μαχαίρι τον 7χρονο γιο του και να κρύβει τη σορό του στη ντουλάπα.

Έπειτα, φέρεται ο δράστης να τηλεφώνησε στη σύζυγό του, με την οποία είναι σε διάσταση, και της ζήτησε να κατέβει από το διαμέρισμά της για να της παραδώσει, δήθεν, το παιδί. Όταν την είδε, προσπάθησε να τη μαχαιρώσει, αλλά η γυναίκα κατάφερε να απομακρυνθεί και να σωθεί.

Σε γραπτό μήνυμα που άφησε πλάι στο πτώμα του παιδιού, ο Ντάβιντε Παϊτόνι ανέφερε ότι η δολοφονία αποτελούσε πράξη εκδίκησης εναντίον της γυναίκας του και ζητούσε συγγνώμη μόνο από τον ηλικιωμένο πατέρα του.

Φέρεται να είχε σκοπό να αυτοκτονήσει, αλλά καραμπινιέροι έπειτα από ανθρωποκυνηγητό τον εντόπισαν σε αποθήκη έξω από τη Βαρέζε και τον συνέλαβαν, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Υπάρχουν ερωτήματα για τους λόγους που οι δικαστικές αρχές επέτρεψαν στον 40χρονο να περάσει την Πρωτοχρονιά με τον γιό του. Ο ίδιος βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό, λόγω απόπειρας δολοφονίας συναδέλφου του, που είχε διαπράξει μόλις ένα μήνα νωρίτερα. Έκανε χρήση κοκαΐνης και η γυναίκα του είχε ζητήσει διαζύγιο λόγω της βίαιης συμπεριφοράς του.

Όπως αναφέρουν ιταλικά μέσα ενημέρωσης, το έγκλημα μπορούσε να είχε αποτραπεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ