ΚΟΣΜΟΣ

Πέθανε από κορωνοϊό ο 23χρονος ομογενής αρσιβαρίστας, Τζέιμς Κονδύλιος

Πέθανε από κορωνοϊό ο 23χρονος ομογενής αρσιβαρίστας, Τζέιμς Κονδύλιος
Ο κορωνοϊός μπορεί να χτυπήσει ακόμη και νέους και υγιείς ανθρώπους, υπενθυμίζουν οι φίλοι του Ελληνοαυστραλού αρσιβαρίστα που κατέληξε από την covid facebook

Στο νοσοκομείο «St Vincent’s» του Σίδνεϊ κατέληξε ο 23χρονος Ελληνοαυστραλός αρσιβαρίστας, Τζέιμς Κονδύλιος, που νοσούσε από κορωνοϊό.

Ο πρώην πρωταθλητής της Άρσης Βαρών μολονότι ήταν διπλά εμβολιασμένος και δεν είχε υποκείμενα νοσήματα, έχασε τη μάχη με τον ιό.

Οι φίλοι σε ανάρτηση στα social media ανέφεραν ότι ο θάνατός του αποτελεί μια υπενθύμιση ότι o κορωνοϊός μπορεί να χτυπήσει ακόμη και νέους και υγιείς ανθρώπους.

Ο Κονδύλιος μεγάλωσε στο Σίδνεϊ και φοίτησε στο Waverley College, ενώ το 2015 ήταν μέλος της Αυστραλίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών. Στη διοργάνωση που έγινε στη Φινλανδία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις σπουδές του, παίρνοντας πτυχίο ανώτερης επιστήμης στο Εθνική Πανεπιστήμιο της Αυστραλίας στην Καμπέρα. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα εργαζόταν ως επιστήμονας δεδομένων στο Τμήμα Κοινωνικών Υπηρεσιών της πόλης, ενώ το 2019 του είχε απονεμηθεί εθνικό βραβείο επιστήμης για την εργασία του στη δασοκομία και την κλιματική αλλαγή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ