Ο 'Αντονι Μπλίνκεν μίλησε με τον Καζάκο ΥΠΕΞ για την κατάσταση έκτακτης ανάγκης στο Καζακστάν
Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, 'Αντονι Μπλίνκεν, συνομίλησε την Πέμπτη με τον υπουργό Εξωτερικών του Καζακστάν Μουχτάρ Τλεουμπερντί σχετικά με τη συνεχιζόμενη κατάσταση έκτακτης ανάγκης στο Καζακστάν, ανακοίνωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
«Ο υπουργός επανέλαβε την πλήρη υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών στους συνταγματικούς θεσμούς του Καζακστάν και στην ελευθερία των μέσων ενημέρωσης και υποστήριξε μια ειρηνική επίλυση της κρίσης με σεβασμό των δικαιωμάτων», αναφέρει το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών.
Νέα βίαια επεισόδια μαίνονται σήμερα στο Αλμάτι, την κύρια πόλη του Καζακστάν, μετά την ανάπτυξη από τη Ρωσία αλεξιπτωτιστών κατά τη διάρκεια της νύχτας για να καταστείλουν την εξέγερση σε όλη τη χώρα, πρώην σοβιετικό κράτος που είναι στενά συνδεδεμένο με τη Μόσχα.
Φον ντερ Λάιεν: Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα δώσει το δάνειο 90 δισεκατομμυρίων ευρώ στην Ουκρανία
18:08
«ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΙ» ΑΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΙΕΒΟ: Πυρηνική βόμβα ετοιμάζονται να δώσουν στην Ουκρανία Γαλλία και Βρετανία λέει η Ρωσία
18:02
Αλί Λαριτζανί: Ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα πίσω από τον ανώτατο ηγέτη του Ιράν
17:52
Αμφιβολίες Μακρόν για την επίτευξη ειρήνης μεταξύ Ρωσίας - Ουκρανίας
17:43