O Πάπας Φραγκίσκος σε δισκοπωλείο στο κέντρο της Ρώμης
Για ακόμη μια φορά ο Πάπας Φραγκίσκος αποφάσισε να «σπάσει» το πρωτόκολλο, με όλον τον αυθορμητισμό που τον χαρακτηρίζει.
Το βράδυ της Τρίτης ο φακός απαθανάτισε τον Πάπα σε σε δισκοπωλείο στο κέντρο της Ρώμης, κοντά στην πλατεία όπου βρίσκεται το Πάνθεον.
Θέλησε να επισκεφθεί τους ιδιοκτήτες του καταστήματος, με τους οποίους είχε αναπτύξει φιλικές σχέσεις πριν εκλεγεί Πάπας. Την περίοδο, δηλαδή, κατά την οποία ερχόταν για λίγες εβδομάδες στη Ρώμη από την Αργεντινή.
Τους είχε πει ότι θα πήγαινε και πάλι να τους δει και απόψε βρήκε την ευκαιρία να τηρήσει την υπόσχεσή του.
Έμεινε στο κατάστημα δώδεκα λεπτά και γύρισε στο Βατικανό με ένα δώρο που του έκανε το ζευγάρι των ιδιοκτητών του καταστήματος: Έναν δίσκο κλασικής μουσικής.
Όπως πάντα, έτσι και για την μετακίνησή του αυτή, ο Πάπας Φραγκίσκος επέλεξε ένα αυτοκίνητο το οποίο σίγουρα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί πολυτελές.

SPONSORED
Αγροτική Εστία: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τους δικαιούχους - Ποια η προθεσμία
04:00
Nέο επίδομα ηλεκτρικού ρεύματος: Πόσο πιθανό το σενάριο - Ποια οκτώ μέτρα βρίσκονται σε ισχύ
03:00
Eurovision 2026: Πρώτη η Βουλγαρία με το «Bangaranga» - Στην 10η θέση ο Akylas με το Ferto
02:00
Ποιες προθεσμίες δόθηκαν για τα Προγράμματα «Εξοικονομώ» - Αναλυτικά οι ημερομηνίες
02:00