ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Βρήκαν τίγρη να περιπλανιέται στους δρόμους (pics)

ΗΠΑ: Βρήκαν τίγρη να περιπλανιέται στους δρόμους (pics)
CONROE POLICE DEPARTMENT TEXAS

Το να οδηγείς και να πέσεις πάνω σε μια τίγρη που περιπλάνιέται στους δρόμους δεν είναι και το πλέον σύνηθες φαινόμενο. Όπως δεν είναι σύνηθες να βγεις από το αυτοκίνητό σου κι αυτή να σε πλησιάσει, να σκαρφαλώσει πάνω σου και να αρχίσει να σε γλύφει παιχνιδιάρικα στο πρόσωπο παρότι της είσαι άγνωστος...

Κι όμως, όλα τα παραπάνω συνέβησαν στο προάστιο Conroe, στο Χιούστον του Τέξας.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του CNN, κάτοικοι της περιοχής τηλεφωνούσαν έντρομοι στο αστυνομικό τμήμα υποστηρίζοντας ότι είδαν μία τίγρη να περνά σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτια τους.

Οι αστυνομικοί πίστεψαν αρχικά ότι επρόκειτο για μια μεγάλη γάτα, πείστηκαν όμως γρήγορα ότι τελικά έκαναν λάθος, καθώς τα τηλεφωνήματα διαδέχονταν το ένα το άλλο. Πόσταραν λοιπόν αφίσες ζητώντας πληροφορίες για τον ιδιοκτήτη του ζώου, ενώ βγήκαν στους δρόμους αναζητώντας το. Τελικά το βρήκαν σύντομα και το... συνέλαβαν με σχετική ευκολία.

TIGER2

CONROE POLICE DEPARTMENT TEXAS

Όπως δήλωσε στο συνεργαζόμενο με το CNN δίκτυο, KTRK, η Έριν Πουλ, κάτοικος της περιοχής «οδηγούσαμε και είδαμε μια μικρή σε μέγεθος τίγρη να περπατά φοβισμένη στην άκρη του δρόμου. Ο φίλος μου αποφάσισε να κατέβει από το αυτοκίνητο κι εκείνη κρύφτηκε αμέσως πίσω από τους θάμνους. Κάποια στιγμή που βγήκε, έτρεξε γρήγορα στην αγκαλιά του και άρχισε να τον γλύφει στο πρόσωπο. Μετά αρχίσαμε τα παιχνίδια. Ήταν εντελώς ακίνδυνη».

Όπως τελικά έμαθαν, η τίγρη ζούσε σε φάρμα, η οποία εκκενώθηκε εξαιτίας πλημμύρας. Ο ιδιοκτήτης της φάρμας την έδωσε προσωρινά για φιλοξενία σε φίλο του, αλλά για κακή του τύχη το άγριο ζώο δραπέτευσε.

Tiger found wandering streets of suburban Houston

Andreas Preuss By CNN

ΔΗΜΟΦΙΛΗ