Η Κρήτη και η Ρόδος μεταξύ των δημοφιλέστερων προορισμών των Γερμανών για το ερχόμενο καλοκαίρι
Ανανεώθηκε:
Η Κρήτη και η Ρόδος περιλαμβάνονται στις κορυφαίες επιλογές των Γερμανών για τις διακοπές του ερχόμενου καλοκαιρού, σύμφωνα με την ιστοσελίδα κρατήσεων HolidayCheck.
Επιπλέον, ένας στους τρεις έχει ήδη αποφασίσει πού και πότε θα κάνει διακοπές και έχει προχωρήσει και στις σχετικές κρατήσεις.
Όπως επισημαίνεται σε ρεπορτάζ του περιοδικού Focus, «η επιθυμία των Γερμανών για ταξίδια είναι αδιάκοπη, καθώς οι περιορισμοί που έφερνε και φέρνει μαζί της από την άνοιξη του 2020 η πανδημία του κορονοϊού έχουν αυξήσει τη διάθεση για μακρινά ταξίδια».
Όπως αναδεικνύεται μάλιστα σε έρευνα της εταιρίας PriceWaterhouseCoopers, το 34% των ερωτηθέντων έχει ήδη κάνει κράτηση ή σχεδιάζει ταξίδι για διακοπές εντός του πρώτου εξαμήνου του έτους.
Σε ό,τι αφορά τους προορισμούς του φετινού καλοκαιρού, η ιστοσελίδα HolidayCheck παρουσίασε τους επτά δημοφιλέστερους για τη φετινή χρονιά: Τουρκία, Ουργκάντα και Σαφάγα στην Αίγυπτο, Μαγιόρκα, Κρήτη, Φουερτεβεντούρα, Κανάρια και Ρόδος.
SPONSORED
Eντάσεις και συλλήψεις πριν από τον τελικό Ολυμπιακός - Ρεάλ έξω από το Telekom Center
20:20
Βουλευτικές εκλογές στην Κύπρο: Πώς κατανέμονται οι έδρες στο 50% της καταμέτρησης
20:13
Προειδοποίηση της ΕΛΑΣ για προσαγωγές στο Telecom Center σε όσους δεν έχουν εισιτήριο του τελικού
20:03
Iρανικό σενάριο κατάρρευσης των διαπραγματεύσεων με ΗΠΑ - CNNi: «Αβέβαιη η υπογραφή συμφωνίας»
19:54