Υεμένη: Νεκρός σε αεροπορική επιδρομή συνεργάτης του Οσάμα Μπιν Λάντεν
Ανανεώθηκε:
Συνεργάτης του Οσάμα Μπιν Λάντεν σκοτώθηκε σε αεροπορική επιδρομή των ΗΠΑ στην Υεμένη, με τον θάνατό του να επιβεβαιώνει η Αλ Κάιντα στην Αραβική Χερσόνησο (ΑΚΑΧ).
Η ΑΚΑΧ δεν διευκρίνισε ούτε το πότε, ούτε το πού σκοτώθηκε ο Σάλεχ μπιν Σαλίμ μπιν Ουμπάιντ Αμπολάν, γνωστός ως Αμπού Ομάιρ αλ Χαντράμι, ο οποίος είχε υπάρχει στο παρελθόν συνεργάτης του ιδρυτή της Αλ Κάιντα.
Σύμφωνα με την διευθύντρια του κέντρου SITE Intelligence Group, το οποίο παρακολουθεί συστηματικά τη δραστηριότητα τζιχαντιστικών και άλλων εξτρεμιστικών οργανώσεων στο Διαδίκτυο, το γεγονός αυτό της φαίνεται «παράξενο».
Η Κατς σημείωσε μέσω Twitter τις πληροφορίες πως τη 14η Νοεμβρίου 2021 οι ΗΠΑ προχώρησαν σε αεροπορικό πλήγμα στην Υεμένη που είχε αποτέλεσμα να σκοτωθούν τρία μέλη της ΑΚΑΧ.
Κύμα απειλών για βόμβες στην Ευρώπη: Νέος στόχος τα γραφεία ιρλανδικών μέσων ενημέρωσης
14:33
Τα HUAWEI wearables αποδεικνύουν πως υπάρχει ένα smartwatch για κάθε ρυθμό ζωής
14:30
Χρυσοχοΐδης για «Παιδική Χαρά»: Στο μικροσκόπιο και άλλες ΜΚΟ - «Δεν σταματούν εδώ οι έρευνες»
14:19
«Η Pizza Fan επιστρέφει σε λειτουργία»: Η δήλωση του δικηγόρου μετά την αποδέσμευση λογαριασμών
14:10