Υεμένη: Νεκρός σε αεροπορική επιδρομή συνεργάτης του Οσάμα Μπιν Λάντεν
Ανανεώθηκε:
Συνεργάτης του Οσάμα Μπιν Λάντεν σκοτώθηκε σε αεροπορική επιδρομή των ΗΠΑ στην Υεμένη, με τον θάνατό του να επιβεβαιώνει η Αλ Κάιντα στην Αραβική Χερσόνησο (ΑΚΑΧ).
Η ΑΚΑΧ δεν διευκρίνισε ούτε το πότε, ούτε το πού σκοτώθηκε ο Σάλεχ μπιν Σαλίμ μπιν Ουμπάιντ Αμπολάν, γνωστός ως Αμπού Ομάιρ αλ Χαντράμι, ο οποίος είχε υπάρχει στο παρελθόν συνεργάτης του ιδρυτή της Αλ Κάιντα.
Σύμφωνα με την διευθύντρια του κέντρου SITE Intelligence Group, το οποίο παρακολουθεί συστηματικά τη δραστηριότητα τζιχαντιστικών και άλλων εξτρεμιστικών οργανώσεων στο Διαδίκτυο, το γεγονός αυτό της φαίνεται «παράξενο».
Η Κατς σημείωσε μέσω Twitter τις πληροφορίες πως τη 14η Νοεμβρίου 2021 οι ΗΠΑ προχώρησαν σε αεροπορικό πλήγμα στην Υεμένη που είχε αποτέλεσμα να σκοτωθούν τρία μέλη της ΑΚΑΧ.
Ιράν: Η αντίδραση μετά τον ναυτικό αποκλεισμό - «Tα λιμάνια του Κόλπου είναι για όλους ή για κανένα»
10:34
Liveblog: «Τα λιμάνια του Κόλπου είναι είτε για όλους είτε για κανέναν» απαντά το Ιράν στον Τραμπ και απειλεί με αντίποινα
10:30
Νεκρός 15χρονος στους Παξούς που οδηγούσε μηχανή - Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση 17χρονος
10:11
Πώς θα κινηθούν Μετρό, Τραμ και λεωφορεία από σήμερα Δευτέρα του Πάσχα μέχρι και την Τετάρτη - Δρομολόγια από 5 έως 15 λεπτά
09:57