ΚΟΣΜΟΣ

Κύπρος: Ο Κυριάκος Κούσιος νέος υφυπουργός παρά τω Προέδρω

Κύπρος: Ο Κυριάκος Κούσιος νέος υφυπουργός παρά τω Προέδρω
Ο Κυριάκος Κούσιος διορίζεται υφυπουργός παρά τω Προέδρω στην Κύπρο, έπειτα από την παραίτηση του Βασίλη Πάλμα και σχετική απόφαση που έλαβε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης Politis.com

Ο Κυριάκος Κούσιος διορίζεται υφυπουργός παρά τω Προέδρω στην Κύπρο, έπειτα από την παραίτηση του Βασίλη Πάλμα και σχετική απόφαση που έλαβε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας αναφέρει ότι ο κ. Αναστασιάδης, ασκώντας τις συνταγματικές εξουσίες του, αποφάσισε να διορίσει τον κ. Κούσιο στη θέση του υφυπουργού παρά τω Προέδρω.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει για άλλη μια φορά θερμές ευχαριστίες στον αποχωρούντα κ. Βασίλη Πάλμα για την άριστη συνεργασία, αλλά και την άψογη επιτέλεση των καθηκόντων του καθ' όλη τη διάρκεια της θητείας του ως υφυπουργού παρά τω Προέδρω.

Η τελετή διαβεβαίωσης του νέου υφυπουργού παρά τω Προέδρω θα πραγματοποιηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο στις 2 Φεβρουαρίου, στις 09:30.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ