ΗΠΑ: Χειροπέδες σε δύο νοσοκόμες για πώληση πλαστών πιστοποιητικών - «Έβγαλαν» 1,5 εκατ. δολάρια
Ανανεώθηκε:
Σάλος έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ καθώς φαίνεται πως δύο νοσοκόμες από το Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης ότι πωλούσαν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού, αποκομίζοντας σχεδόν 1,5 εκατομμύριο δολάρια.
Η Τζούλι Ντεβουόνο και η Μαρίσα Ουράρο κατηγορούνται ότι καταχωρούσαν ονόματα των μη εμβολιασμένων πελατών τους στη βάση δεδομένων της Πολιτείας για τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί, χρεώνοντας 220 δολάρια ανά ενήλικα και 85 δολάρια ανά παιδί για τις «υπηρεσίες» τους, μετέδωσε το ABC News, επικαλούμενο την αστυνομία και την εισαγγελία.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας, η αστυνομία βρήκε 900.000 δολάρια σε μετρητά και ένα λογιστικό βιβλίο που έδειχνε ότι οι δυο τους είχαν αποκομίσει 1,5 εκατομμύριο δολάρια από τον Νοέμβριο του 2021 έως τον Ιανουάριο του 2022 από την εγκληματική τους δραστηριότητα, σύμφωνα με το αμερικανικό ειδησεογραφικό τηλεοπτικό δίκτυο.
Οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν καθώς πουλούσαν ένα πλαστό πιστοποιητικό σε έναν μυστικό πράκτορα.
SPONSORED
ΑΣΕΠ 2Κ/2024: Τα οριστικά αποτελέσματα για τις 478 προσλήψεις στην Υγεία
03:00
Κοινωνικός τουρισμός συνταξιούχων ΔΥΠΑ - Δείτε τα αποτελέσματα
02:00
Πανελλήνιες εξετάσεις 2026: Τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης για τους υποψηφίους
01:00
Κρήτη: Τρομοκρατικό χτύπημα σε ισραηλινό κρουαζιερόπλοιο φέρεται να ετοίμαζε ο 37χρονος Παλαιστίνιος
00:45