ΚΟΣΜΟΣ

Μπομπ Σάγκετ: Ένα μοιραίο τραύμα στο κεφάλι η αιτία θανάτου του ηθοποιού

Μπομπ Σάγκετ: Ένα μοιραίο τραύμα στο κεφάλι η αιτία θανάτου του ηθοποιού
Ο 65χρονος ηθοποιός είχε βρεθεί στις αρχές Ιανουαρίου νεκρός στο δωμάτιο ξενοδοχείου όπου έμενε Photo by Richard Shotwell/Invision/AP, File

Χτύπησε στο κεφάλι, πήγε για ύπνο και πέθανε, ο δημοφιλής ηθοποιός Μπομπ Σάγκετ, σύμφωνα με την οικογένειά του, μετά το ιατροδικαστικό πόρισμα. 

Ο διάσημος ηθοποιός και κωμικός Μπομπ Σάγκετ, ο οποίος είχε μεσουρανήσει τη δεκαετία του 1980 πρωταγωνιστώντας στη δημοφιλή σειρά Full House, είχε βρεθεί νεκρός σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Ορλάντο των ΗΠΑ στις αρχές Ιανουαρίου.

«Οι εβδομάδες μετά τον θάνατό του ήταν δύσκολες, αλλά συγκλονιστήκαμε από τα κύματα αγάπης από τους θαυμαστές του, που ήταν και μια ανακούφιση για εμάς και θα είμαστε πάντα ευγνώμονες» τονίζει η ανακοίνωση των συγγενών του ηθοποιού.

Ο κωμικός βρισκόταν στο Ορλάντο κατά τη διάρκεια μιας περιοδείας standup comedy όταν η ασφάλεια του ξενοδοχείου Ritz Carlton όπου έμενε τον βρήκε νεκρό στο δωμάτιό του.

Στον οργανισμό του δεν ανιχνεύτηκε αλκοόλ ή ναρκωτικές ουσίες.

Πηγές του ΤΜΖ σημείωναν ότι ο ηθοποιός πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία, που προκλήθηκε προφανώς από το τραύμα στο κεφάλι, ενώ είχε μια μεγάλη μελανιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού του.

Ο Σάγκετ ήταν παντρεμένος και είχε τρία παιδιά.

Ο Μπομπ Σάγκετ γεννήθηκε στη Φιλαδέλφεια το 1956 και είχε γίνει ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά Full House, αλλά και το sequel Fuller House, που έπαιζε έως και το 2020 στο Netflix.

Ήταν επίσης και ο παρουσιαστής της εκπομπής America’s Funniest Home Videos από το 1989 έως το 1997.

Αν και έγινε διάσημος από τις τηλεοπτικές σειρές, ο Saget ήταν επίσης γνωστός και ως stand-up κωμικός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ