Θετικός στον κορωνοϊό ο πρίγκιπας Κάρολος για δεύτερη φορά - Βρίσκεται σε απoμόνωση
Ανανεώθηκε:
Θετικός στον κορωνοϊό διεγνώσθη ο πρίγκιπας Κάρολος, όπως ανακοίνωσε το γραφείο του.
Η διάγνωση έγινε μετά από τεστ στο οποίο υποβλήθηκε ενώ πρόκειται για τη δεύτερη φορά που ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου προσβάλλεται από τον ιό.
«Σήμερα το πρωί ο Πρίγκιπας της Ουαλίας διεγνώσθη θετικός στην COVID-19 και τώρα βρίσκεται σε απομόνωση», ανακοίνωσε το γραφείο του, προσθέτοντας ότι ακύρωσε τις προγραμματισμένες υποχρεώσεις του για το υπόλοιπο της ημέρας.
Ο 73χρονος Κάρολος είχε διαγνωστεί θετικός στον νέο κορωνοϊό και τον Μάρτιο του 2020 και αργότερα είχε δηλώσει ότι παρουσίασε μόνον ήπια συμπτώματα. Τότε έμεινε σε απομόνωση 7 ημέρες στην κατοικία του στο Μπέρκχολ στην Σκωτία προτού επιστρέψει στα καθήκοντά του.
Χθες, Τετάρτη, παρέστη σε δεξίωση του British Asian Trust στην οποία μεταξύ των άλλων προσκεκλημένων βρίσκονταν ο υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας Ρίσι Σουνάκ και ο υπουργός Υγείας Σατζίντ Τζάβιντ.
SPONSORED
Τα οριστικά αποτελέσματα για την προκήρυξη 2Κ/2024 από τον ΑΣΕΠ
04:00
ΔΥΠΑ - Κοινωνικός τουρισμός συνταξιούχων: Αυτοί είναι οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων
03:00
«Ανακαινίζω»: Πότε ανοίγει το νέο πρόγραμμα - Οι δύο φάσεις του προγράμματος
02:00
Τέθηκε σε λειτουργία το politis.gov.gr: Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα ενημέρωσης των πολιτών
01:00