Θετικός στον κορωνοϊό ο πρίγκιπας Κάρολος για δεύτερη φορά - Βρίσκεται σε απoμόνωση
Ανανεώθηκε:
Θετικός στον κορωνοϊό διεγνώσθη ο πρίγκιπας Κάρολος, όπως ανακοίνωσε το γραφείο του.
Η διάγνωση έγινε μετά από τεστ στο οποίο υποβλήθηκε ενώ πρόκειται για τη δεύτερη φορά που ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου προσβάλλεται από τον ιό.
«Σήμερα το πρωί ο Πρίγκιπας της Ουαλίας διεγνώσθη θετικός στην COVID-19 και τώρα βρίσκεται σε απομόνωση», ανακοίνωσε το γραφείο του, προσθέτοντας ότι ακύρωσε τις προγραμματισμένες υποχρεώσεις του για το υπόλοιπο της ημέρας.
Ο 73χρονος Κάρολος είχε διαγνωστεί θετικός στον νέο κορωνοϊό και τον Μάρτιο του 2020 και αργότερα είχε δηλώσει ότι παρουσίασε μόνον ήπια συμπτώματα. Τότε έμεινε σε απομόνωση 7 ημέρες στην κατοικία του στο Μπέρκχολ στην Σκωτία προτού επιστρέψει στα καθήκοντά του.
Χθες, Τετάρτη, παρέστη σε δεξίωση του British Asian Trust στην οποία μεταξύ των άλλων προσκεκλημένων βρίσκονταν ο υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας Ρίσι Σουνάκ και ο υπουργός Υγείας Σατζίντ Τζάβιντ.
Youth Pass 2026: Σε εξέλιξη οι υποβολή αιτήσεων από τους δικαιούχους - Πώς πιστώνονται τα 150 ευρώ
02:00
Πασχαλινό εορταστικό ωράριο: Ώρες λειτουργίας στα εμπορικά καταστήματα
01:00
Τι αλλάζει με το νέο νόμο για τους πολίτες που δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ
00:30
Προσεγγίζει η Πυροσβεστική τους οκτώ που χάθηκαν σε φαράγγι στην Εύβοια - Είναι καλά στην υγεία τους
00:02