Θετικός στον κορωνοϊό ο πρίγκιπας Κάρολος για δεύτερη φορά - Βρίσκεται σε απoμόνωση
Ανανεώθηκε:
Θετικός στον κορωνοϊό διεγνώσθη ο πρίγκιπας Κάρολος, όπως ανακοίνωσε το γραφείο του.
Η διάγνωση έγινε μετά από τεστ στο οποίο υποβλήθηκε ενώ πρόκειται για τη δεύτερη φορά που ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου προσβάλλεται από τον ιό.
«Σήμερα το πρωί ο Πρίγκιπας της Ουαλίας διεγνώσθη θετικός στην COVID-19 και τώρα βρίσκεται σε απομόνωση», ανακοίνωσε το γραφείο του, προσθέτοντας ότι ακύρωσε τις προγραμματισμένες υποχρεώσεις του για το υπόλοιπο της ημέρας.
Ο 73χρονος Κάρολος είχε διαγνωστεί θετικός στον νέο κορωνοϊό και τον Μάρτιο του 2020 και αργότερα είχε δηλώσει ότι παρουσίασε μόνον ήπια συμπτώματα. Τότε έμεινε σε απομόνωση 7 ημέρες στην κατοικία του στο Μπέρκχολ στην Σκωτία προτού επιστρέψει στα καθήκοντά του.
Χθες, Τετάρτη, παρέστη σε δεξίωση του British Asian Trust στην οποία μεταξύ των άλλων προσκεκλημένων βρίσκονταν ο υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας Ρίσι Σουνάκ και ο υπουργός Υγείας Σατζίντ Τζάβιντ.
Αλλαγές στις χρεώσεις ρεύματος: Από 1/2 τίθενται σε ισχύ - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
04:00
Agro-Verify: Πώς θα λειτουργεί η νέα εφαρμογή - Έρχονται καταγγελίες με ένα «κλικ»
03:00
Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Φεβρουαρίου - Αναλυτικά ο «χάρτης» πληρωμών
02:00
Ποια η διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων - Υποχρεώσεις και οδηγίες προς τις επιχειρήσεις
01:00