ΚΟΣΜΟΣ

Ριψοκίνδυνοι αναρριχητές κάνουν… έλξεις στο κενό

Ριψοκίνδυνοι αναρριχητές κάνουν… έλξεις στο κενό
Επικίνδυνη αναρρίχηση σε γερανό στη Μόσχα video grab

Κόβει την ανάσα βίντεο με πρωταγωνιστές δύο παράτολμους νεαρούς, που έχουν ένα επικίνδυνο χόμπι, την «αναρρίχηση» σε πολύ ψηλά κτίρια.

Αυτή τη φορά, οι... τολμηροί νεαροί, αψηφώντας τον κίνδυνο σκαρφάλωσαν σε έναν γερανό, στο Μόσχα, και όχι μόνο ισορρόπησαν σε αυτόν, απολαμβάνοντας τη θέα, με τη ρωσική πρωτεύουσα να... απλώνεται μπροστά στα μάτια τους με φόντο το ηλιοβασίλεμα, αλλά πήγαν κι ένα βήμα παραπέρα το ριψοκίνδυνο εγχείρημά τους.

Και οι δύο, αποφάσισαν να κρεμαστούν στον πανύψηλο γερανό, ενώ λίγο αργότερα, θέλοντας να αυξήσουν τον βαθμό δυσκολίας, αποφάσισαν να κάνουν... γυμναστική, και συγκεκριμένα έλξεις, ενώ λίγο αργότερα φαίνονται στο βίντεο να κρέμονται στο κενό, κρατώντας τον γερανό μόνο με το ένα χέρι.

Να σημειωθεί ότι κανένας από τους δύο δεν είχε τον απαραίτητο εξοπλισμό ασφαλείας, καθώς έκαναν ό,τι έκαναν χωρίς να είναι δεμένοι με ιμάντες ασφαλείας, με τον κίνδυνο να βρεθούν στο κενό να καραδοκεί.

Και οι δύο, μοιάζουν να απολαμβάνουν ιδιαίτερα το επικίνδυνο αυτό εγχείρημά τους και μάλιστα την ώρα που είναι κρεμασμένοι σε ύψος εκατοντάδων μέτρων, δεν παραλείπουν να βγάλουν και την απαραίτητη selfie...

Πάντως, αν έχετε υψοφοβία, καλύτερα να μην δείτε αυτό το βίντεο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ