ΚΟΣΜΟΣ

Δεν είχε αφήσει διαθήκη ο Πρινς

Δεν είχε αφήσει διαθήκη ο Πρινς
REUTERS/Olivia Harris

Η αδελφή του Πρινς καταθέσει νομικά έγγραφα δηλώνοντας ότι ο αποθανών δεν είχε αφήσει διαθήκη, όπως αναφέρει το Reuters.

Η Τούκα Νέλσον (Tyka Nelson), κατέθεσε αίτηση κληρονομικής διαδοχής την Τρίτη, στο Δικαστήριο της Μινεσότα, όπου βρίσκεται η έπαυλη-στούντιο «Paisley Park», του Πρινς.

Στα έγγραφα αναφέρει ότι «δεν ξέρω τίποτα για την ύπαρξη διαθήκης και δεν υπάρχει λόγος να πιστεύω ότι είχε δοθεί διαταγή σύνταξής της, σε οποιαδήποτε μορφή», κατέθεσε σύμφωνα με το CNN.

Η Τούκα και ο Πρινς, έχουν επίσης και ετεροθαλή αδέλφια, τον Τζον Νέλσον, τη Νορίν Νέλσον, την Σάρον Νέλσον, τον Άλφρεντ Τζάκσον και τον Ομάρ Μπέικερ. Όλοι τους εμφανίζονται στην αναφορά ως κληρονόμοι της μυθικής περιουσίας, χωρίς να είναι ακόμη ξεκάθαρο ποιο ποσοστό θα λάβει ο καθένας, καθώς και αν θα ζητηθεί δικαστική συνδρομή για το διαχωρισμό της.

Η πολυπόθητη περιουσία ανέρχεται στα 300 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με αρκετές εκτιμήσεις, και θα συνεχίσει να αυξάνεται από τις πωλήσεις των δίσκων του, μετά τον θάνατό του.

Η Νέλσον είναι η κατά δυο χρόνια μικρότερη αδελφή του. "Στην αρχή, ο αδελφός μου έπαιζε πιάνο και εγώ τραγουδούσα, γιατί αυτό έκανε η μητέρα με τον πατέρα μας", είχε πει το 2008 στο City Pages.
Τα δυο παιδιά μεγάλωσαν μαζί διαμορφώνοντας παράλληλα κοινές μουσικές πορείες στα πρώτα τους βήματα καθώς σε ηλικία 10 ετών η μικρή Νέλσον έγραψε την πρώτη της μελωδία.

Όταν ο 18χρονος Πρινς υπέγραψε την πρώτη του συμφωνία - ρεκόρ, η αδελφή του είχε ήδη μπλεξίματα με ναρκωτικά έχοντας φύγει από το σπίτι της και διατρανώνοντας την πρόθεσή της να χαράξει ατομική πορεία. Ακόμα και έτσι όμως, εξέφραζε τον αμέριστο σεβασμό της για τον αδελφό της.

"Ο αδελφός μου είναι κάποιος που αγαπώ και σέβομαι πολύ, αλλά μπορεί να υπάρξει μόνο ένας Πρινς", έλεγε.

Εκτός από την αξία του οικοδομήματος, στην έπαυλη υπάρχουν και πάρα πολλά αντικείμενα, η αξία των οποίων αναμένεται να εκτιναχθεί μετά το θάνατο του Αμερικανού ποπ σταρ. Επίσης, το όνομα και η εικόνα του θα προσφέρουν σημαντικό εισόδημα, με την παραχώρηση των σχετικών αδειών, σύμφωνα με ειδικούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ