ΚΟΣΜΟΣ

Δωδεκάχρονη έτρεξε ημιμαραθώνιο από... λάθος

Δωδεκάχρονη έτρεξε ημιμαραθώνιο από... λάθος

Τη μητέρα της, αλλά πολύ περισσότερο τον ίδιο της τον εαυτό εξέπληξε ένα δωδεκάχρονο κορίτσι από τη Νέα Υόρκη, όταν έμπλεξε τους... αγώνες αντοχής.

Όπως γράφει η New York Post, η Λι Μαρτίνες είχε δηλώσει συμμετοχή για τον αγώνα δρόμου των 5 χιλιομέτρων. Η μητέρα της είχε στηθεί περιχαρής στο τέλος της διαδρομής και περίμενε με αγωνία να δει την κόρη της να τερματίζει.

Η Λι, ωστόσο, έφτασε αργοπορημένη και με το που είδε γραμμή εκκίνησης και συναθλητές, πήρε κι εκείνη θέση. Για κακή ή καλή της τύχη (όπως το βλέπει κανείς), είχε κάνει λάθος.

«Μπήκα από λάθος στην κούρσα του ημιμαραθωνίου και έτρεξα 13,1 μίλια (περίπου 21 χλμ). Το κατάλαβα κάπου στη μέση της διαδρομής, αλλά αποφάσισα να συνεχίσω και να προσπαθήσω να τερματίσω».

Τελικά τα κατάφερε αν και δεν είχε προπονηθεί για κάτι τέτοιο. Χρειάστηκε βέβαια 2 ώρες, 43 λεπτά και 31 δευτερόλεπτα για να φτάσει στη γραμμή του τερματισμού και να ανακουφίσει τη μητέρα της που έτρεμε από ανησυχία αναμένοντας την κόρη της να τερματίσει με τους δρομείς της κούρσας των 5 χιλιομέτρων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ