ΚΟΣΜΟΣ

Ποιος ηθοποιός του Χάρι Πότερ έκανε ντεμπούτο στο ΜΜΑ

Ποιος ηθοποιός του Χάρι Πότερ έκανε ντεμπούτο στο ΜΜΑ
twitter

Ίσως η πιο ανατρεπτική αποχώρηση από τις ταινίες Harry Potter είναι αυτή του Γκρέγκορι Γκόιλ. Ένας πόντος για τον Ράντκλιφ.

Οι φαν του Χάρι Πότερ θα θυμούνται τον Γκρέγκορι Γκόιλ ως έναν από τα δύο τσιράκια του Ντράκο Μαλφόι( ο άλλος είναι ο Βίντσεντ Κράμπ). Απεικονίζονται όλοι τους στην φωτογραφία, αν έχετε ξεμείνει από φίλτρο μνήμης.

PHOTO KEIMENOU 1

ΠΗΓΗ: Twitter

Σήμερα ο 28χρονος κάνει διάλειμμα από την υποκριτική προκειμένου να γίνει μαχητής του MMA, και ναι έχει αλλάξει πολύ.

Σύμφωνα με το BBC, ο Τζός Χέρντμαν (Joshua Herdman) προέρχεται από μια οικογένεια μποξέρ και παίκτες του ράγκμπι. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι είναι στο αίμα του. Ήδη κέρδισε τον πρώτο του αγώνα, που έλαβε χώρα στο Λονδίνο το περασμένο σαββατοκύριακο ενάντια στον πολωνό μαχητή Γιανούς Βαλατσόφσκι (Janusz Walachowski).

Παρόλο που τα τελευταία χρόνια ο ηθοποιός και τώρα παλαιστής προπονείται καθημερινά, ο Χέρντμαν δεν έχει πλήρως παραιτηθεί από την καριέρα του ως ηθοποιός. «Δεν έχω πάψει να αγαπώ την υποκριτική, ακόμη έχω έναν μάνατζερ και εξακολουθώ να πηγαίνω σε ακροάσεις», δήλωσε στο Addictedotr.com. «Απλά είναι σαν να παίζω τζοκερ για να ζήσω».

Ο Χέρντμαν τώρα είναι πατέρας ενός αγοριού που ονομάζεται Μόργκαν, τον οποίο έχει αποκτήσει με την σύντροφό του Τζέσικα Ουόρθ (Jessica Worth).

PHOTO KEIMENOY 2

ΠΗΓΗ: Twitter

Όσο για τον Τζέιμι Ουέιλετ (Jamie Waylett) που υποδύθηκε τον Κράμπ, το 2012 καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκισης για τη συμμέτοχη του στις εξεγέρσεις του Λονδίνου. Με άλλα λόγια φαίνεται ότι και οι δύο τους εξακολουθούν να έχουν το μαχητικό πνεύμα μέσα τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ