Πόλεμος στην Ουκρανία: Δυνάμεις των Τσετσένων έχουν αναπτυχθεί στη χώρα, συνδράμοντας τους Ρώσους
Ο Ραμζάν Καντίροφ, ο ηγέτης της Τσετσενίας και σύμμαχος του Ρώσου προέδρου, Βλαντίμιρ Πούτιν, δήλωσε το Σάββατο ότι Τσετσένοι μαχητές έχουν αναπτυχθεί στην Ουκρανία, ενώ προέτρεψε τους Ουκρανούς να ανατρέψουν την κυβέρνησή τους.
Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, ο Καντίροφ υποστήριξε ότι οι τσετσενικές μονάδες δεν έχουν μέχρι στιγμής υποστεί απώλειες και ότι οι ρωσικές δυνάμεις θα μπορούσαν εύκολα να καταλάβουν μεγάλες ουκρανικές πόλεις, μεταξύ αυτών την πρωτεύουσα Κίεβο, όμως αποστολή τους είναι να αποφύγουν τις απώλειες ζωών.
LIVEBLOG -Ουκρανία: Δύο Έλληνες νεκροί και έξι τραυματίες στον Σαρτανά-Υπό ρωσική πολιορκία το Κίεβο
ΕΛΛΑΔΑ
Κλειστά αύριο (27/12) τα θέατρα λόγω της απεργίας ηθοποιών και μουσικών
16:08
ΕΛΛΑΔΑ
ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ: Αποφάσεις για τις κινητοποιήσεις τους λαμβάνουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι
15:50
ΚΟΣΜΟΣ
Καμπότζη και Ταϊλάνδη αλληλοκατηγορούνται για την νέα ανάφλεξη στις εχθροπραξίες
15:38
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Ξεκινά αύριο (27/12) η 24ωρη πιλοτική λειτουργία του μετρό και έξι λεωφορειακών γραμμών
15:25
ΕΛΛΑΔΑ