Επιβεβαίωση Tass: Αργότερα σήμερα ο νέος γύρος διαπραγματεύσεων Ουκρανίας - Ρωσίας
Ανανεώθηκε:
Ο δεύτερος γύρος συνομιλιών μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας θα πραγματοποιηθεί αργότερα μέσα στην Τετάρτη, μετέδωσε το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Tass, επικαλούμενο βοηθό του ουκρανικού προεδρικού γραφείου.
Νωρίτερα σήμερα, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, είπε στους δημοσιογράφους ότι η ρωσική αντιπροσωπεία θα είναι «στη θέση» την Τετάρτη για έναν νέο γύρο συνομιλιών με την Ουκρανία.
Το δεύτερο μισό της ημέρας, πιο κοντά στο βράδυ, η αντιπροσωπεία μας θα βρίσκεται στη θέση του για να περιμένει τους Ουκρανούς διαπραγματευτές.
Ερωτηθείς για την τοποθεσία των συνομιλιών, ο Πεσκόφ απάντησε:
«Δεν θα ανακοινώσω το μέρος εκ των προτέρων».
Υπενθυμίζεται πως τη Δευτέρα, οι συνομιλίες μεταξύ ουκρανικών και ρωσικών αντιπροσωπειών πραγματοποιήθηκαν στη Λευκορωσία, όχι μακριά από τα ουκρανικά σύνορα, αλλά έληξαν χωρίς σημαντική πρόοδο.
Live Blog - Ουκρανία: Νέες διαπραγματεύσεις απόψε εν μέσω μαχών και απειλών για πυρηνικό όλεθρο
SPONSORED
Από 185 αιχμαλώτους πολέμου απελευθέρωσαν Ρωσία και Ουκρανία
15:50
Ιράν: Εκτοξεύσαμε προειδοποιητικούς πυραύλους και drone κατά πολεμικών πλοίων των ΗΠΑ
15:45
Ρωσικές παρεμβολές οδήγησαν τα ουκρανικά drone στην Ρουμανία λέει το Κίεβο
15:30
Το βίντεο - αφιέρωμα της Finos Film για τα 25 χρόνια από τον θάνατό του Ντίνου Ηλιόπουλου
15:24