ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΛΒΙΒ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣ

Το CNN Greece σε κρυφό εργαστήριο μολότοφ της ουκρανικής αντίστασης

Το CNN Greece σε κρυφό εργαστήριο μολότοφ της ουκρανικής αντίστασης
Η κάμερα του CNN Greece κατάφερε να μπει σε ένα κρυφό εργαστήριο παραγωγής βομβών μολότοφ της ουκρανικής αντίστασης στην πόλη Λβιβ CNN Greece

H πόλη Λβιβ βρίσκεται στη δυτική Ουκρανία. Οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις δεν έχουν φθάσει εκεί. Αποτελεί σιδηροδρομικό και οδικό κόμβο, όπου φτάνουν χιλιάδες πρόσφυγες καθημερινά από ολόκληρη την Ουκρανία, καθ' οδόν προς τις γειτονικές χώρες, κυρίως προς την Πολωνία.

Οι κάτοικοι της Λβιβ οπλίζονται και ετοιμάζονται να υποδεχτούν τους Ρώσους στρατιώτες όποτε και αν φθάσουν στην πόλη τους.

Η κάμερα του CNN Greece κατάφερε να μπει σε ένα κρυφό εργαστήριο παραγωγής βομβών μολότοφ και άλλων πολεμικών εφοδίων.

Στον ίδιο χώρο γίνονται και «μαθήματα», πώς να ρίχνεις μια βόμβα μολότοφ, πώς να προστατεύεσαι και πώς να απομακρύνεσαι αμέσως από το σημείο, πριν πλησιάσει ο εχθρός και φτιάχνουν μπλουζάκια για τους εθελοντές.

«Μαθήματα» προς του κατοίκους για το πώς να φτιάχνουν και να χρησιμοποιούν βόμβες μολότοφ δίνονται ακόμη και μέσω του Facebook, όπου παρουσίαζονται εικόνες με ρωσικά άρματα, δείχνοντας τα τρωτά σημεία τους στα οποία η μία βόμβα μολότοφ μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ