Ιρλανδία: Φορτηγό έσπασε την πόρτα της ρωσικής πρεσβείας στο Δουβλίνο (vid)
Ανανεώθηκε:
Η πύλη της ρωσικής πρεσβείας στο Δουβλίνο κατέρρευσε όταν ένα φορτηγό έπεσε πάνω της με την αστυνομία να συλαμβάνει έναν άτομο για το περιστατικό.
Οι ιρλανδικές αρχές ξεκίνησαν έρευνα για το επεισόδιο που σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα στα νότια προάστια της ιρλανδικής πρωτεύουσας.
«Ένας άνδρας συνελήφθη και (…) κρατείται» ανέφερε η αστυνομία.
Πλάνα που αναρτήθηκαν σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν ένα μεγάλο φορτηγό, που φέρει το λογότυπο μιας εταιρείας θρησκευτικών αντικειμένων, να πέφτει με την όπισθεν πάνω στην πύλη, γκρεμίζοντας τις πόρτες.
Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.
Αφότου η Ρωσία εισέβαλε στην Ουκρανία, πολλοί διαδηλωτές συγκεντρώνονται τακτικά έξω από τη ρωσική πρεσβεία, σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους Ουκρανούς. Την Παρασκευή ένας διαδηλωτής, ένας Καθολικός ιερέας, εκτόξευσε κόκκινη μπογιά στην πόρτα της πρεσβείας, την ώρα που έδινε συνέντευξη στο δημόσιο ραδιόφωνο.
SPONSORED
Μέχρι σήμερα οι ενστάσεις για τα προσωρινά αποτελέσματα του Κοινωνικού Τουρισμού
08:30
Χειροπέδες σε 30χρονο που έτρεχε με 209 χιλιόμετρα την ώρα στον Περιφερειακό Θεσσαλονίκης
08:29
Η ανάρτηση Τραμπ για την ενεργειακή στρατηγική της κυβέρνησης
08:26
Κίνηση: Κυκλοφοριακή «ασφυξία» στον Κηφισό - Καθυστερήσεις σε κέντρο και Αττική Οδό
08:18