ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο-σοκ από τρενάκι του τρόμου: Άνοιξε η ζώνη ασφαλείας 6χρονου

Βίντεο-σοκ από τρενάκι του τρόμου: Άνοιξε η ζώνη ασφαλείας 6χρονου

Μία ημέρα ψυχαγωγίας παραλίγο να καταλήξει σε εφιάλτη καθώς η ζώνη ασφαλείας που τον έδενε σε τρενάκι λούνα παρκ, άνοιξε ξαφνικά κατά τη διάρκεια της διαδρομής και το παιδί έφυγε από τη θέση του.

Τον 6χρονο έσωσε ο πατέρας του που καθόταν ακριβώς δίπλα του και τον άρπαξε στην αγκαλιά του. Ο Delbert Latham μαγνητοσκόπησε με το κινητό του τα όσα έγιναν και τον τρόμο που έζησε ο 6χρονος Kayson, στο Αμαρίλο του Τέξας. «Είσαι εντάξει, σε έπιασα. Στο υπόσχομαι. Δεν υπάρχουν άλλα μεγάλα σκαμπανεβάσματα», του έλεγε κατά τη διάρκεια της βόλτας του τρόμου.

Όπως είπε ο πατέρας του παιδιού, στο τηλεοπτικό σταθμό KVII, η απάντηση του χειριστή του τρένου τον εξόργισε: «Συμβαίνει μερικές φορές ήταν η απόκρισή του». Σύμφωνα με το δικτυακό τόπο του λούνα παρκ, η διαδρομή του τρένου είναι 15,5 μέτρα ψηλή και μήκους 500 μέτρων και έχει κατασκευαστεί στην Ιταλία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του CNN, το λούνα παρκ του Αμαρίλο εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εκφράζει «την έντονη ανησυχία του για την εμπειρία του Latham και του 6χρονου γιου του».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ