ΚΟΣΜΟΣ

Μήνυμα των Anonymous στον ρωσικό λαό: Ξεσηκωθείτε και απομακρύνετε τον Πούτιν

Μήνυμα των Anonymous στον ρωσικό λαό: Ξεσηκωθείτε και απομακρύνετε τον Πούτιν
«Ο Πούτιν θυσίασε τον ρωσικό πληθυσμό», λένε στο μήνυμά τους Pixabay

Με μήνυμά τους οι ομάδα των χάκερ, Anonymous καλούν τον ρωσικό λαό να ξεσηκωθεί και να απομακρύνει τον Βλαντιμίρ Πούτιν από την εξουσία.

Μεταξύ άλλων στο μήνυμα αναφέρουν:

«Είστε παγιδευμένοι πίσω από την προπαγάνδα, με την κυβέρνησή σας να προσπαθεί να σας εμποδίσει να συμμετάσχετε στη διεθνή συζήτηση, από φόβο για το τι μπορεί να μάθετε.

Το καθεστώς του Βλαντιμίρ Πούτιν διενεργεί εγκλήματα πολέμου με την πρόσφατη εισβολή του στην Ουκρανία, η οποία έχει προκαλέσει τεράστια προσφυγική κρίση και αμέτρητους θανάτους.

Είναι μια τρομερή κατάσταση στην οποία σας υποβάλλουν, αλλά η μόνη σας επιλογή για να αποτρέψετε την επικείμενη οικονομική κατάρρευση και τον πιθανό παγκόσμιο πόλεμο είναι να λάβετε μέτρα για να αντισταθείτε στον πόλεμο και στο καθεστώς του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο Πούτιν θυσίασε τον ρωσικό πληθυσμό. Σε αυτό το σημείο, ο πιο ειρηνικός τρόπος με τον οποίο θα μπορούσε να τελειώσει αυτή η σύγκρουση θα ήταν να ξεσηκωθεί ο λαός της Ρωσίας ενάντια στον Πούτιν και να τον απομακρύνει από την εξουσία».

Η συγκεκριμένη ομάδα κήρυξε πόλεμο στην Ρωσία μετά την εισβολή στην Ουκρανία, ενώ έχουν εξαπολύσει κυβερνοεπιθέσεις κατά ρωσικών δικτύων και άλλων ιστοσελίδων, μεταξύ των οποίων και το Russia Today.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ