Πόλεμος στην Ουκρανία - Λβιβ: Άφησαν για λίγο τα όπλα για να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου
Ανανεώθηκε:
Ένα νεαρό ζευγάρι Ουκρανών αποφάσισε να ενώσει τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά του γάμου στην πόλη Λβιβ που έγινε συντρίμμια τις προηγούμενες ημέρες από τους βομβαρδισμούς των ρωσικών στρατευμάτων.
Η πόλη καταστράφηκε. Κάτοικοι κρύφτηκαν στα καταφύγια ενώ όσοι κατάφεραν να φύγουν από τους ανθρωπιστικούς διαδρόμους που άνοιξαν, έφτασαν στα σύνορα με την Πολωνία, ως πρόσφυγες του πολέμου.
Τα χαλάσματα είναι ορατά στην Πόλη Λβιβ, όμως η εκκλησία των Αποστόλων Παύλου και Πέτρου έμεινε όρθια ανάμεσα σε πολλά κατεστραμμένα κτήρια.
Σε αυτόν τον Ιερό Ναό που κατέγραψε η κάμερα του OPEN που βρέθηκε στο σημείο, έγινε ο γάμος των δύο νέων, λίγο πριν ο νεαρός στρατιώτης συνεχίσει να πολεμάει στο μέτωπο εναντίον των ρωσικών δυνάμεων.
Δείτε το βίντεο
Ζημιές σε τέσσερα οχήματα προκάλεσε οδηγός υπό την επήρεια αλκοόλ στον Πειραιά
10:38
Το A8, η λιμουζίνα της Audi, αποσύρεται και ο διάδοχός του είναι υπό εξέταση
10:37
Χαρδαλιάς από Παιανία: Προχωρά το έργο του αποχετευτικού δικτύου προϋπολογισμού 22,1 εκατ. ευρώ
10:31
Ξεπέρασε τους στόχους το πρωτογενές πλεόνασμα - Στα 2,99 δισ. ευρώ το πρώτο δίμηνο του 2026
10:29