Ο Μασκ προκάλεσε τον Πούτιν σε μονομαχία - Η απάντηση του Τσετσένου ηγέτη στον «Ελόνα»
Ανανεώθηκε:
Ο Έλον Μασκ άλλαξε το όνομά του σε «Ελόνα» στο Twitter απαντώντας στον Τσετσένο ηγέτη Ραμζάν Καντίροφ που του προκάλεσε με ανάρτησή του.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla και της Space X προκάλεσε τον Ρώσο πρόεδρο σε «μονομαχία».
Ο Καντίροφ, στενός συνεργάτης του Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος βρίσκεται στην Ουκρανία, ανήρτησε στο Telegram την απάντησή του στο Έλον Μάσκ.
Όπως έγραψε: «Έλον Μασκ, μια συμβουλή: Μην μετράς τη δύναμη σου με αυτή του Πούτιν. Ο Βλάντιμιρ Βλαντιμίροβιτς θα μοιάζει αντιαθλητικός όταν πλακώσει στο ξύλο, έναν πολύ πιο αδύναμο αντίπαλό του. Θα χρειαστεί να δυναμώσεις τους μύες για να αλλάξεις από την θηλυπρεπή Έλονα στον σκληρό Έλον που πρέπει να είσαι».
Μάλιστα, του πρότεινε νε περάσει από εκπαίδευση στα κέντρα της Τσετσενίας, πριν τα βάλει με τον Ρώσο ηγέτη.
«Θα επιστρέψεις από την Τσετσενία άλλο άτομο Έλονα», σημείωσε.
Η «πρόσκληση» δεν έμεινε αναπάντητη, με τον Έλον Μασκ να απαντά στον Τσετσένο: «Ευχαριστώ για την προσφορά, αλλά μια τέτοια εκπαίδευση θα μου έδινε πολύ μεγάλο πλεονέκτημα».
«Αν (ο Βλαντιμίρ Πούτιν) φοβάται να μονομαχήσει, συμφωνώ να χρησιμοποιήσω μόνο το αριστερό μου χέρι και δεν είμαι καν αριστερόχειρας», πρόσθεσε και υπέγραψε το μήνυμα ως «Έλονα».
Νέα παράταση για τις αιτήσεις του Κοινωνικού Τουρισμού μέχρι την Τετάρτη το βράδυ (29/04)
05:00
Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα «Σήμα Διαφορετικότητας»
04:00
Youth Pass: Στις 15 Μαίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων - Αναλυτικά η διαδικασία
03:00
Μέχρι την Πέμπτη οι αιτήσεις για to Fuel Pass - Ποιοι οι δικαιούχοι, τι πρέπει να προσέξετε
02:00