ΚΟΣΜΟΣ

Το μωρό που έχει όνομα αεροπορικής εταιρείας

Το μωρό που έχει όνομα αεροπορικής εταιρείας
Facebook

Μια γυναίκα γέννησε ένα αγόρι στην πτήση "Jetstar 3K583", στις 22 Απριλίου, καθώς ταξίδευε από τη Σιγκαπούρη προς τη Μιανμάρ. 

Οι επιβάτες και το προσωπικό βοήθησαν τον μικρό να δει το φως, και η μητέρα του θέλησε να τιμήσει αυτό το συμβάν, δίνοντας το όνομα της αεροπορικής εταιρείας στον μπόμπιρα. Μετά από μερικά χρόνια θα έχει να αφηγηθεί μια ενδιαφέρουσα ιστορία στο αγόρι για το πώς απέκτησε το όνομά “Jet Star”.

Το μωρό γεννήθηκε υγιές, ζύγιζε έξι κιλά και στη διαδικασία της γέννας του βοήθησαν τρείς γιατροί, καθώς και το πλήρωμα του αεροπλάνου, σύμφωνα με το CNN. Οι επιβάτες του αεροπλάνου καλωσόρισαν τον ερχομό του μωρού με θερμό χειροκρότημα, σύμφωνα με της εφημερίδα “Straits Times”, της Σιγκαπούρης.

Η δημοσίευση της εταιρείας στο Facebook:

Το επιβατικό τελικά προσγειώθηκε στο Γιανγκόν, την πρωτεύουσα της Μιανμάρ. Τόσο η μητέρα, όσο και το παιδί είναι πολύ καλά στην υγεία τους και έχουν ήδη πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο της πόλης.

Η εταιρεία, δήλωσε μάλιστα, ότι θα δωρίσει 745 δολάρια στην οικογένεια, για τις προμήθειες που θα χρειαστεί το παιδί.

Γενικά, η πολιτική της Jetstar, αναφέρει ότι απαιτείται επιστολή γιατρού για να ταξιδέψει μια εγκυμονούσα, έπειτα από τον τρίτο μήνα κυοφόρησης. Συγκεκριμένα, οι έγκυες που έχουν κλείσει τις 40 εβδομάδες , επιτρέπεται να ταξιδεύουν μόνο σε πτήσεις που διαρκούν λιγότερο από τέσσερις ώρες.

Το CNN, έχει αποστείλει αίτημα για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη γέννα, στην εταιρεία, όμως δεν έχει υπάρξει κάποια ανταπόκριση μέχρι στιγμής.

Woman gives birth on plane, names baby after airline

By Elaine Yu, CNN

ΔΗΜΟΦΙΛΗ