ΚΟΣΜΟΣ

Πως λέγονται 12 αστυνομικοί κλεισμένοι σε ένα ασανσέρ; Χρυσός, για το διαδίκτυο!

Πως λέγονται 12 αστυνομικοί κλεισμένοι σε ένα ασανσέρ; Χρυσός, για το διαδίκτυο!
Kansas City Missouri Fire Department

Όταν οι αστυνομικοί βρίσκονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ποιόν θα καλέσουν; Τους πυροσβέστες φυσικά.

Μια δεκάδα αστυνομικών παγιδεύτηκε σε έναν ανελκυστήρα της αστυνομικής ακαδημίας, στο Κάνσας Σίτι, του Μιζούρι. Το προσωπικό της ασφάλειας, κάλεσε το τμήμα της πυροσβεστικής, την Τετάρτη, οι οποίοι και έσπευσαν να στείλουν πλήρωμα διάσωσης για τους συναδέλφους τους, σύμφωνα με το κανάλι WDAF.

Ωστόσο, οι πυροσβέστες δεν μπόρεσαν να αντισταθούν σε μια φωτογραφία με τους παγιδευμένους συναδέλφους τους.

Το στιγμιότυπο, δείχνει ένα χαμογελαστό πυροσβέστη, να ποζάρει με τους αστυνομικούς που είναι ακόμα έγκλειστοι, και μάλιστα φαίνεται να το διασκεδάζουν.

Σύντομα, το tweet, έκανε το γύρο του διαδικτύου. Ο πρωταγωνιστής της φωτογραφίας μάλιστα σχολίασε: “Ναι! Ζούμε για στιγμές, σαν αυτή!”

Η φωτογραφία στη συνέχεια μεταφέρθηκε και στη σελίδα του Facebook, του Αστυνομικού Τμήματος, με σχόλιο: “Δεν θα επιτρέψουμε κάτι τέτοιο να ξανασυμβεί για τα επόμενα 20 χρόνια, τουλάχιστον”.

Η αστεία «κόντρα» των δύο δυνάμεων ασφαλείας συνεχίστηκε και με σχόλια.

Συγκεκριμένα, ο πυροσβέστης Τόνι Πισκιότα (Tony Pisciotta) έγραψε σε σχόλιο: “Ήταν χαρά μου να δείξω το καλύτερο χαμόγελό μου για τους συναδέλφους με τη μπλε στολή. Λατρεύω το γεγονός ότι κάποια παιδιά έσκυψαν τα κεφάλια τους για να μην φανούν στη φωτογραφία, και κάποιοι άλλοι.. Τέλος πάντων".

Και οι δώδεκα αστυνομικοί απεγκλωβίστηκαν σώοι, ίσως μόνο να τραυμάτισαν λίγο τον εγωισμό τους. Το δίδαγμα της ιστορίας είναι: Μην υπερβαίνετε το όριο βάρους στον ανελκυστήρα.

What do you call 12 police officers stuck in an elevator? Internet gold

By Amanda Jackson, CNN

ΔΗΜΟΦΙΛΗ