ΚΟΣΜΟΣ

Ο Αλέν Ντελόν επέλεξε την ευθανασία: Θα φύγει με τους δικούς του όρους - Τι λέει ο γιος του

Ο Αλέν Ντελόν επέλεξε την ευθανασία: Θα φύγει με τους δικούς του όρους - Τι λέει ο γιος του
Ο γιος του Αλέν Ντελόν αποκάλυψε ότι ο πατέρας του διευκρίνισε στη διαθήκη του την επιθυμία του να πεθάνει με τους δικούς του όρους (Στη φωτογραφία ο Αλέν Ντελόν με τον γιο του Άντονι) AP Photo / Michel Euler

Την επιθυμία του να φύγει από τη ζωή ειρηνικά και με τους δικούς του όρους έχει εκφράσει ο 86χρονος Αλέν Ντελόν.

Ο ηθοποιός μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη το 2019 ζει στην Ελβετία και επαναλαμβάνει ότι έχει επιλέξει την ευθανασία να να τερματίσει τη ζωή του όταν εκείνος το επιλέξει, όπως επιβεβαίωσε και ο μεγαλύτερος γιος του Άντονι.

Ο Άντονι Ντελόν επίσης ηθοποιός, 57 ετών, είναι ο μεγαλύτερος γιος του Αλέν Ντελόν από τον γάμο του με τη Νάταλι Ντελόν, για τα μάτια της οποίας ο θρυλικός Γάλλος σταρ είχε χωρίσει τη Ρόμι Σνάιντερ. Επιβεβαιώνοντας την απόφαση του πατέρα του, υπενθύμισε ότι η μητέρα του, που έφυγε από τη ζωή το 2021 από καρκίνο του παγκρέατος, είχε κάνει κι εκείνη την ίδια επιλογή.

Ο ίδιος ήταν κοντά της ακόμα κι αν η διαδικασία, την οποία είχε ήδη οργανώσει η οικογένεια, δεν στάθηκε απαραίτητη, καθώς η Νάταλι «έφυγε» πριν προχωρήσει στην ευθανασία.

Μιλώντας, στο γαλλικό ραδιόφωνο RTL, ο Άντονι αποκάλυψε ότι για το λόγο αυτόν ο πατέρας του διευκρίνισε στη διαθήκη του την επιθυμία του, τού ζήτησε να μείνει μαζί του μέχρι το τέλος και να οργανώσει τα πάντα, πράγμα το οποίο και δέχθηκε, όπως κατέθεσε και στην αυτοβιογραφία του «Entre chien et loup» (Ανάμεσα στον σκύλο και στον λύκο).

Στις σελίδες του βιβλίου, ο Άντονι Ντελόν εξήγησε ότι δεν ήθελε τον ρόλο του εκτελεστή της διαθήκης, γι' αυτό και παραχώρησε τη διαδικασία στην ετεροθαλή αδελφή του Ανούτσκα (31) που γεννήθηκε από τη σχέση τού πατέρα του με τη Ροζαλί βαν Μπρέμεν (55 ετών σήμερα), και τη μεγαλύτερη αδελφή του Αλέν Ντελόν Junior (28).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ