Έκρηξη κοντά σε αστυνομικό τμήμα στην Τουρκία
Δύο είναι οι νεκροί, ένας εκ των οποίων αστυνομικός και τουλάχιστον 13 τραυματίες εννέα εκ των οποίων αστυνομικοί, από την έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου μπροστά από το αρχηγείο της αστυνομίας στην πόλη Γκαζίαντεπ, στη νοτιοανατολική Τουρκία.
Εικόνες που μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο CNN Turk δείχνουν το κατεστραμμένο από την έκρηξη όχημα και δεκάδες ασθενοφόρα και οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας στο σημείο της έκρηξης, η οποία έγινε αισθητή αρκετά χιλιόμετρα μακριά.
Από το ωστικό κύμα καταστράφηκαν και τα τζάμια από τα παράθυρα των παρακείμενων κτιρίων.
Σημειώνεται ότι η επαρχία του Γκαζίαντεπ συνορεύει με την περιοχή της Συρίας που βρίσκεται υπό τον έλεγχο του Ισλαμικού Κράτους.
Τη στιγμή της έκρηξης ακούστηκαν πυρά όπλων και ένα δεύτερο αυτοκίνητο φέρεται να απομακρύνθηκε από το σημείο, ανέφερε ο ανταποκριτής του CNN Turk.
Προς το παρόν δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης.
Επίσης σήμερα, εκατοντάδες χιλιόμετρα ανατολικότερα, στην πόλη Νουσαϊμπίν, τρεις τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν και 14 άλλοι τραυματίστηκαν σε ένοπλη επίθεση κούρδων μαχητών στη διάρκεια στρατιωτικής επιχείρησης, ανέφερε ανακοίνωση του στρατού.
ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ: Μιχάλης και Παντελής Καλογεράκης: Η ποίηση, το ρεμπέτικο και η τέχνη που ζούμε
08:30
Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί σε νέο πλήγμα των ΗΠΑ εναντίον σκάφους στον Ειρηνικό (vid)
08:26
Η Ford αλλάζει σελίδα στην Ευρώπη
08:20
Τσεχία: Επανέρχεται στη πρωθυπουργία ο Μπάμπις - Δεσμεύση για μεταβίβαση επιχειρηματικών συμφερόντων
08:20