Θετικός ξανά στον κορωνοϊό ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό
Ανανεώθηκε:
Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό διαγνώστηκε θετικός στην Covid-19, από την οποία είχε μολυνθεί στις αρχές της πανδημίας, το 2020, όπως ενημέρωσε την Τετάρτη το παλάτι με δελτίο Τύπου.
Η κατάσταση της υγείας του «δεν εμπνέει καμία απολύτως ανησυχία», ενώ μέχρι στιγμής είναι «ασυμπτωματικός», σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Ο 64χρονος πρίγκιπας Αλβέρτος, ασκεί τα καθήκοντά του εξ αποστάσεως και βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τα στελέχη της κυβέρνησης, καθώς και με τους στενούς συνεργάτες του, όπως σημειώνει το παλάτι.
Στο Μονακό, το υγειονομικό πρωτόκολλο προβλέπει 7ήμερη καραντίνα για όσους διαγνωστούν θετικοί σε μοριακό τεστ (PCR).
Υπενθυμίζεται πως ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό είχε διαγνωστεί θετικός στην Covid-19 τον Μάρτιο του 2020. Ήταν ο πρώτος αρχηγός κράτους που μολύνθηκε από τον κορωνοϊό.
SPONSORED
Γαλλία: Φάλαινα βάρους 12 τόνων ξεβράστηκε σε παραλία στον Ατλαντικό
15:41
Συναγερμός στην Μάνδρα: Άνδρας απειλεί να πέσει από ταράτσα - Κρατά μαχαίρι
15:33
Πενήντα χρόνια από την ταινία σταθμό «Ο ταξιτζής»- Το αριστούργημα που «έφτιαξε» Σκορσέζε - Ντε Νίρο
15:30
Νέα Σμύρνη: Στο νοσοκομείο μεθυσμένος 15χρονος - Με πλαστή ταυτότητα αγόρασε αλκοόλ από μίνι μάρκετ
15:19