Νότια Αφρική: Τουλάχιστον 443 οι νεκροί από τις πλημμύρες
Ανανεώθηκε:
Οι πλημμύρες που έπληξαν τη Νότια Αφρική προκάλεσαν 443 θανάτους, κυρίως στην περιοχή του Ντέρμπαν, μια πόλη-λιμάνι 3,5 εκατομμυρίων κατοίκων στην ανατολική ακτή, σύμφωνα με νέο σημερινό απολογισμό των τοπικών αρχών, με δεκάδες ανθρώπους να φέρονται ακόμη ως αγνοούμενοι.
«Ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται πλέον σε 443», δήλωσε ο υπουργός της επαρχίας ΚουαΖουλού-Νατάλ, Σίλε Ζικαλάλλα, σε συνέντευξη Τύπου. Περίπου 63 άνθρωποι εξακολουθούν να φέρονται ως αγνοούμενοι.
Οι βροχές συνεχίζονται σε ορισμένες περιοχές αλλά δεν είναι τόσο σημαντικές όσο τις προηγούμενες ημέρες.
«Ο κίνδυνος πλημμυρών είναι μικρός στην ΚουαΖουλού Νατάλ σήμερα», δήλωσε ο μετεωρολόγος Πουσελέτσο Μοφόκενγκ από το Εθνικό Μετεωρολογικό Ινστιτούτο. «Οι βροχές θα υποχωρήσουν πλήρως μέχρι την Τετάρτη και έως το τέλος της ερχόμενης εβομάδας», είπε.
Συντάξεις χηρείας: Τι πρέπει να γνωρίζετε για το νέο πλαίσιο
00:30
Αγγλία - Αργεντινή 1-2: Στον τελικό του Μουντιάλ η Αλμπισελέστε
00:03
Βανς: Το Ισραήλ χάνει τη μάχη της κοινής γνώμης στις ΗΠΑ
23:59
Θεσσαλονίκη: 37χρονος επιτέθηκε σε αστυνομικούς και προκάλεσε φθορές σε δύο περιπολικά με γκασμά
23:54